Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve PIRAMIDNE BLENTOVE. Hocu (ZAHTJEVAM) da mi konstruisete krug od 180 stepeni. (Ni manje stepen ni vise stepen). Naime vas vodja LUDO GOVNO POD SESIROM, tvrdi da postoji krug od 90 stepeni. Posto ste vi PIRAMIDNI LUDJACI duplo ludji od NJEGA, morate moci konstruisati krug od 180 stepeni. Tacka. Gotovo. Cekam KONSTRUKCIJU kruga od 180 stepeni. (Ja sam mogu da konstruisem krugove raznih velicina u stepenima, ali mi je potrebno 143 miliona 327 hiljada/tisuca 536 dolara i 18 centi, da zavrsim moje BOSANSKO PATRIOTSKO naucno djelo. Cekam cekove.)
lijep pozdrav iz maribora vjerovali ili ne nemogu da vjerujem, odakle toliki zavidluk i tolika mržnja kod određenih ljudi da mogu tako nešto učinit. to je izvan zdrave pameti nemam riječi . lijep pozdrav
@semir: ne vidim nista cudno u tom citatu.. ocito da nisi gledao experimente koji ovo potvrdjuju.. ali naravno, veoma je tesko pogoditi rezonancu glasa i case.. ugl.. tesko jeste, ali moguce...
\"Svi znamo da operski pjevači mogu visokim C razbiti čašu. Kada se taj ton modifikuje, čaša se može pomaći ili podići. Ja vjerujem da su drevni narodi znali frekvencije kojima je moguće micati kamene blokove velike težine.\" Semir Osmanagić za Radio M, april 2008.
250.000 KM. BITANGE LOPOVSKE trosite novac poreskih obveznika za kopanje stijene. Pa zar je to sve sto mozete? 24x17 i stijena. Please Semire , daj im piramidu sunca da kopaju pa nek se bave pravim stvarima.
Crknite, piramidioti, i opet macole u šake i rušite spomenik naše državnosti! Onda se pitajte što nas SANU i ostali negiraju
Obali ga crncu LOL...slao si ti toalet papir u wc solju...
LOL JE VIŠE PUTA BIO NA KRAJEVSKOM GRADU, SNIMAO TEREN I SLAO IZVJEŠTAJE MEĐUNARODNIM NAUČNIM USTANOVAMA, IDIOTE!
lol, zar ti toliko krivo u zivotu sto ce BiH imati nesto konkretno vrijedno i za razvoj turizma ? i zar ti toliko krivo sto zaista postoji piramida, a pretpostavljam nisi ni bio u visokom na njoj ... stoga gledaj i kukaj ... pozdrav svima dobre volje.
DOŠLI DO PRIRODNE STIJENE!!! Svaka čast, da jednom za svagda završimo priču o piramidiotizmu!