Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste ba majmuni ljudi. Svako ima svoje mišljenje o filmu i mislim da to treba poštovati. Ja ću večeras gledati film...
ovi pojedinci (anti i njemu slicni)vjerovatno nisu citali ni "kapetana mikija", "blek stenu", "zagora" itd. posto im je i to tesko gradivo. Sta seljak zna sta je 500 kg. Vrati se na selo odakle si i dosao zajedno sa svojom familijom i igraj hrkljusa ako ito znas (ako neznas pitaj djuru)
Za "anti vlaha": Bolesnice jedan,marsh stoko na Jagomir.Sa tobom da pravimo buducnos i da se dogovaramo oko boje zastave i slicnih stvari...Ljudi, dok je ovakvih nema nam ni zivota.Zbog njemu slicnih se ginulo za nista.On sigurno nije proljevao svoju krv...idi do Iraka malo, ispucaj se pa se vrati... Mater li vam jebem bolesnicku,nikad zivota zbog budala.
Film je glup do yaya. Pun je vec davno ofucanih prekodrinskih balkanizama koje više niko ne zeli gledati, niti su kome interesantni.
Zaboravih se osvrnuti na ovo "razvalili smo ih u ratu"... Nismo ih mi razvalili moj anti-vlase, nego smo ga mi svi zajedno popusili...Najteze je onima koji su protjerani i koji su izgubili najblize. Kemo, odlicno si mu rekao, u tome i jeste tuga sto je kreten gledao Rane, i sto mu je cika Kure idol.
jao ovog "anti-vlaha" kakav kreten! nepismeni kreten prije svega!
djuro karina u filmu ovom naglasavam
ma dajte ljudi film ja odlican i super je prica filma a i komican je ja sam ga gledao vise puta i svaki put je sve bolji i bolji !!!!! duro king
film je uzasan jedno veliko g... bezobzira sto igra duro to je katastrofa (gledo na sff-u) i on je uzasan u tom filmu
jebem li vam majku nisam gledao film i ne znam o čemu se radi reci te mi vi ali ako je kao film gori vatra koji mi se uopšte nije svidio nemojte ni pokušavati
koji ste vi kreteni. Samo pogledajte ova dva komentara iznad. samo bolesnici mogu tako govoriti. film je fenomenalan i bolji i od gori vatra i bilo kojeg bh filma koji je bio na sarajevo film festivalu. a nagradu nije dobio zato sto je nagrada vec rezervisana bila za gori vatra. vama je najlakse srat protiv "vlaha", bolesnici jedni nemate nista drugo u zivotu.
anti vlaše, a išo si gledat bure baruta i rane i crkavo od smijeha
JEBO ZEMLJU KOJA NEMA OSCARA BOSNA SAMPIJON ZA FILMOVE A NE KO OVI SRBI NAPRAVE BEZVEZE FILM I NAKO DOBAR GLUMAC KO DZURO IM NEMOZE POMOC!!!!
PA GDJE CE VALJAD KADA SU GA SRBI NAPRAVILI ONI FAKAT NISU NI ZASTA ICILI PRAVI NEPOMAZE IM NI JEDAN GLUMAC KADA NEZNAJU FILIM NAPRAVIT KAKO JE TO NAS TANOVIC SKUCKO BRATE I ZATEGO ODMA OSCAR BOSANCI SU CUDA A NE KO VLASI LEVATI ZNAJU SAMO KLAT ZENE I DJECU PICKE A RAZVALILI SMO IH U RATU POPUSI SU FORU!!!
ne znam kaki je film al nemre da ne valja jer je djuro tuj....ĐURO - BOG