Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oskar haskapro
Ljubimajama
imao sam priliku nekad 2004. da usluzim ovog covjeka jer sam tad radio kao šanker... ... bila je to razmjena od par rijeci u jednoj minuti... bio jako prijatan osjecaj biti u njegovom prisustvu valjda karizma, njegov glas sta li... a profesionalno jedan MAESTRO GLUME POKOJ VAM DUSI GOSPODINE BEČIĆU
Velikian glumišta i jako dobar čovjek.
kao da je jucer bilo
I Mustafa Nadarević je puno više od Izeta Fazlinovića i velika je sramota što će ga mlađa generacija pamtiti po toj treš ulozi, a pojma nemaju o Glembajevima, Velom mistu, Šemsi Bonaparti i mnogim drugim.
Spostovana gospodjo Mubera!
Što je valjalo Sarajlija već je poumiralo, ostao je samo ološ, đeriz i kanalizacija.
Vec 18 godina, sjecam se kao dijete kad nas je napustio, zar je vec proslo 18 godina nevjerovatno.
E to sam I ja pomislio, kad prije 18god