Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda!!
ljudi vidite li kako zbori covjek koji svakim renom svoga zivota stoji iza onoga sto jeste
Jedan od boljih koncerata na kojem sam bila, svaka čast svima. O atmosferi da ne govorim ;)
Pa od svega sto je rekao izvukoste sda uzdanicu damira imamovica?
Bio sam sinoc na koncertu i bilo je zaista fenomenalno...Vlatko je genije na gitari definitivno..takva tačnost, preciznost, genijalnost....svaka čast.. Takođe ppohvalio bih i ostalu dvojicu..maestralan je bio solo na basu u pjesmi Jovano...momci stvarno exstra zvuce... I ono najbolje..iznenadio sam se koliko mnogo je raje bilo..mozda josh nije sve izgubljeno..mozda prave vrijednosti i cista nekomercijalna umjetnost i opstane..upravo zahvaljujući Vlatku i umjetnicima poput njega... Svaka cast za Vlatka, svaka cast za Trio, svaka cast za publiku... Samo se nadam da je i Vlatko bio zadovoljan atmosferom i da nam uskoro stize ponovoooo... Vlatrko RESPECT!!!
U Makedoniji nastupaju David Byrne, Ennio Morricone, Carlos Santana, a u Bosni je najveci muzicki dogadjaj ovog ljeta iskompleksirana seljachina Hari M.H. Stefonovski je super mega car, ali nebi trebao raditi koncerte na ozvucenju od 500W. BRAVO MAKEDONCI!
miro, začuđujuće je koliko si glupa! komercijalnijeg autora koji je istovremeno i zanatski jaaako potkovan (a i umjetnicki na prilicno nivou) nikada nije bilo na podrucju bivse jugoslavije. daj se obrazuj...
Sa Vlatkom je problem sto je uvijek radio ono sto on voli da radi, a ne sto bi publika mozda volila da cuje. Komercionalnost naravno. Mislim da je on ustvari tehnicki gitarista, uvjezbavao do maksimuma, ali da nije neki kompozitor. 29 albuma je previse, koliko ko zna njegovih pjesama, to je pitanje. Nema sumnje da je u pitanju odlican gitarista, ali ima sumnje koliko su mu ustvari pjesme dobre. To da ga je Santana spominjao, vise je nego smijesno. Mali smo mi da nas neko spominje.
Evo sad stigoh sa koncerta.Sta reci...MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR.Drago mi je da je zivi zdrav i da cemo ga jos moci gledati u buducnosti.Zelim mu sve najbolje...Vlatko hvala ti za kompoziciju SARAJEVO.
Uvijek je znao sta prica. Svaka mu je na mjestu. Respect!
LONG LIVE the KING!!!!!!!!!!
test
ma legenda nema sta!!!!!!!!!!