Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast čarobnjaku,neka bar tvoje pjesme razvesele ovaj jadni narod,bio si ostao vrh,neka te dragi Alah nagradi....selam iz Tešnja
bravo majstore
dino nadam se da ces uskoro u holandju.
dino merlin je najbolji pjevac u bivsoj jugoslaviji.ja samo znam kad dodze u holandiju dino ima najvise publike i publika ne gleda koliko kosta ulaznica tacico i daje 100 eur.broj publike nebi se smanjio.selam od bege
MERLINE TI SI CAR I OVAJ KONCERT TI JE BIO STRAVA BILA SAM NA NJEMU I FENOMENALNO SAM SE PROVELA.SAMO NASTAVI TAKO
bosanka 4 ev... 01.08.2008. u 15:28 stvarno ovolikog seljakluka nisam vidjela i procitala........ne znam samo kako ovi iz dijaspore mogu uopste da se javljaju i komentarisu nesto o Bosni..kad nisu bilii sa njom kad je bilo najteze ....\"GDJE SI BIO TI KAD JE BILO NAJTEZE\"(MERLIN)....ne trebate nam ni sad....a dino merlin je najbolji pjevac svih vremena...a ovi sto govore da je nacionalista to samo znaci da su oni nacionaliste.... ---------------------------------------------------------------------------------------- Pa draga moja \"bosanko\" ako te bas interesuje gdje sam bio \"kad je bilo najteze\" bio sam u Srebrenici i gledao kako mi kolju familiju, a sada zivim u Njemackoj i bio sam na koncertu Dine Merlina, i ako te jos sta interesuje samo pitaj, znam ja puno o dijaspori.
bravo dino majstore,koncert je bio spektakl godine,ma super.
stvarno ovolikog seljakluka nisam vidjela i procitala........ne znam samo kako ovi iz dijaspore mogu uopste da se javljaju i komentarisu nesto o Bosni..kad nisu bilii sa njom kad je bilo najteze ....\"GDJE SI BIO TI KAD JE BILO NAJTEZE\"(MERLIN)....ne trebate nam ni sad....a dino merlin je najbolji pjevac svih vremena...a ovi sto govore da je nacionalista to samo znaci da su oni nacionaliste....
Nema se zaisat sto reci.Bilo je ekstra ...SUPER,SUPER,NIJE MOGLO BITI BOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koncert je bio prva liga u to vrijeme smo bas bili na odmoru. Dino pravo zna napravit atmosferu a jos bolje je bilo da nije bilo incindenata na konzertu sto se za danasnje konzere ne moze se reci. Nadam se da ce Dino ostati kakav jeste ko covjek i kao umjetnik IZVRSTAN!!
A shto vi koji ne volite Dinu uopshte i chitate tekst o njemu??? Pa j\'\'\'\' vas ko vas sastavi! Hajd\' pa mi pokazhite shta josh imate vi glupaci vrijednoga pored Dine??? (Cast izuzecima). Dino, pravi su uz tebe!
DINO CAR SI...NAJBOLJI!!!
Bravo,Dino,ti si genijalac, uživancija i perfektnost.Hvala to Dinče puno,Živio ti nama puno da nas uveseljavaš i nadahnjuješ!!!!
bravo dino,ali si zaboravio na ivanu i pjesmu ti si mene ....eee ali ok
brvo majstore