Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su pojedini komentari neumjesni, ovo je ipak samo zabava,i čemu tolike filozofije...svako vrijeme ima svoje ukuse i neukuse...ako će mo pravo, u odnosu na preovladavajuću produkciju na ex-YU,ovo je svakako vrijedno pohvaliti,ugodno za slušanje...ma đe bili od Kotora do Subotice i od tTriglava do đevđelije...Ne pretjerujte sa mudrovanjima ,nego uživajte! Ovi što pljuju vjerovatno više vole kojekakve cece,mece,stoje i ostale vampire...Ko im je kriv...
Pjesma je bas lijepa,,,ispocetka k\'o sevdalinkaaa,,,Balada pravaaa!
S U P E R !!!
Pjesma i Harijevo deranje koje prelazi u piskustanje nemaju smisla, em je dosadna , em Hari konstantno pokušava pjevati sevdah. Hari batali, nije sevad za tebe, možda si skontao da ima upražnjeno mjesto za taj žanr pa želiš na silu da se uguraš. Dzabe ti je sve, raja ne žele da slušaju sevdah u tvojoj izvedbi, jer još uvijek su živi u nama vrsni interpretatori sevdalinke- Zaim, Himzo, Safet, Zekerijah....vrati se svom pjevanju i svojim jadikovkama, ili se povuci kao čovjek. U svakom slučaju sretno.
zaista prelijepa pjesma....nisam ni znala da je bila kandidat za eurosong al sam odmah pomislila da bi bilo fenomenalno da ide umjesto regine....
Eso pijma ti nemaš !
Zaista šteta što ne ide ova pjesma na Eurosong !!!!!!!!!!
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=103476 evo skinite pjesmu
Pjesma mi je divna, ta muzicka podloga je predivno komponovana, sve je na svom mjestu, Nina i Hari su odlicni. Kakvu je zamjerku taj takozvani ziri nasao, pa ova pjesma nije nas predstavnik ? Voljela bih to da znamo, ako vec mi gradjani BiH ne mozemo birati nasu pjesmu. Trebaju se promijeniti pravila kod nas, pa nigdje to nema ovako kao u Bosni. Jos jednom: BRAVO, za Ninu i Harija ! ! !
Svidja mi se ovo da sad regina jede jaja, pravo mi se svidja! Hari je majstor, bravo majstore, pjesma je prava. Hariju i Nini svaka cast- to je to ! Presluso sam pjesmu nekoliko puta.
Sad \"Regina\" i Dejan Kukic i ziri slusaju ovu Nininu i Harijevu pjesmu i jedu j a j a ! E pa jedite j a j a ! Hari je opet napravio hit, zaradit ce lovu, vrtit ce se spot na cijelom Balkanu, a \"regina\" i kompanija neka jede j a j a ! HAHAHA......
Ma pjesma je fantasticna ! BRAVO HARI, BRAVO NINA ! Nek crknu zlobnici! !!!!!!!!!!!!!
Nina i Hari su mi odlicni, pjesma mi je mrak, predivna balada . Predvidjam da ce biti veliki HIT ne samo u BiH, nego i puno sire. I sad kad uporedim ovu : \"Ne mogu ti reci sta je tuga\" i onu pjesmu od \"Regine\" ( ne znam kako se zove! ) pa to se ne moze ni uporediti. Ta \"Reginina\" pjesma je zaista jedno veliko NISTA, i prava steta je sto Hari i Nina nisu izabrani . Ne vjerujem da ce se \"Reginina\" pjesma uopce plasirati, a ako se to desi bice im kriv nas cijenjeni reis efendija, jer on je dezurni krivac za sve neuspjehe.
kvalitet. Pjesma koja obome pristaje.
Pjesma mi se svidja, ima u njoj nesto nase bosansko, prepoznatljivo, i vjerujem da ce postati h i t. Cestitam autorima, za razliku od \"Reginine\" pjesme koja je zaista d n o- d n a. I dokle ce nekakav \"ziri\" u BiH birati nasu pjesmu? To trebamo da izaberemo mi gradjani BiH, a ne taj nekakav ziri. Meni se licno svidjela pjesma koju je za euroviziju pjevala Marija Sestic, ali ova od \"Regine\" je cisti muzicki promasaj. Ovi sto pisu da Hari nema pojma i da ova pjesma sa Ninom Badric ne valja, to su zlobnici okupljeni oko te \"Regine\", jer se pjesma \"Bistra voda\" nikome ne svidja i vidjet ce da ce dozivjeti debakl.