Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
METAL JJE PRAVA STVAR UVIJEK SLUŠAM iron maiden
Bio sam i u Izoli i u Splitu,ali ne i u Sarajevu!!!Zasto nas zaobilaze?Mora da ih niko nije zvao,ili mozda ni ne znaju za nas.Glavni grad jedne \"evropske zemlje\"!!!Nek\' je Merlin tri puta!!!Nemam nista protiv,al\'...
kakva je zainteresovanost za koncert,je sam nacuo da u cro t,j u slitu i zagrebu nema vise karata i do kad je zadnji rok za prijavu
Prevoz iz Sarajeva ce najvjerovatnije organizirati agencija Otas koju vodi Cicak, prije ~2 godine isao sam sa njima u Beograd na Maiden i bilo je fenomenalno !! Up the Irons :)
Da li ce neka agencija iz BiH organizovati odlazak na ovaj koncert, tipa prevoz + karta?
Ovo je jedinstvena prilika da se u \"nasim\" krajevima uhvati Maiden. Posebna poslastica za sve starije heavyanere (a i mladje, vjerujem) je playlista sa starih, legendarnih albuma koji su ovu grupu napravili najpoznatijom heavy metal grupom svih vremena. Zadnji put su svirali 2003. godine u Velikoj Gorici pored Zagreba i priredili su nevjerovatan spektakl. Ovaj dogadjaj u Splitu obecava jos vise!