Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nam hoce 346 objasnit sta je progresivni rock! skroz bio dobar skroz sinoc!
Solidan koncert i nista vise. Cuj spektakularan!?!? Jadna majko! Ovaj portal je definitvno postao online Avaz Express.
Ma Ok je skroz Skroz :) Nije tu nsita sporno. Jedino ne vidim sta je u svemu ovome bas zasluzilo termin \"spektakularno\". Sigurno nije rasvjeta, a Bogami ni zvuk ili nastup, ali eto...svirka ko svirka...nije cak ni termin \"koncert\" ispravan po bilo kakvim standardima. To malo neko pumpa termine radi podrske ali OK je i to...bolje Skroz nego sav ostali toorbo trash koji nas bombarduje sa TV-a.
Joj ovih Skroz oboavatelja, sve go shaner do shanera. Kad ne slusaju Skroz, bale na Amela Curica
ko nije sinoc bio u domu mladih, ne moze mu se objasniti, i da samo Selimovici Meshe svi....
jeste lejla u pravu si. sve podjednako dobro zvuce. pozdrav za 346 sad.
meni sve njihove pjesme isto zvuce
nemojte ba ljudi, pustite fraajku, mozda nije nista lose mislio. nemojte se rugat moze bog svakom dat. grehota je.
346 HAJ NE SERI!!!!!
LBS svaka čast:))) ne znam šta fali grupi skroz? u moru gluposti i idiota koji pjevaju po tv i truju svoju okolinu velikom količinom silikona i zijevanja, jer ne znaju pjevati..ovi su baš super. garant je bilo dobro na koncertu,šteta što nisam u sa.
e 346 (kako kreativan nadimak) ja se mogu koliko sad suzdrzat od idiotizama, ali ti, ti se haveru nikad neces moci sjetit kad si posljednju put guzio.
Koncert je bio predobar, ne sjecam se zadnji put kada mi je bilo bolje... ok, mozda futura2000 u crnom :) Nego, @346: Znas kako se kaze mala zmija?! :P
@Idiote, suzdrzi se od svojih idiotizama.
e 346, sjecas li se kad si posljednju put guzio?
@346: Ne kenjaj dzabe....