Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u Genevi bio vel\'ki medjunarodni sajam INDEX 08 i svake se god\'ne dogadja redovno...bice ovdek jos sudovanja...krkani se nisu sjetili pogledali na Google...budiboksnami... http://www.index08.org/en/ ...sto im samo ne podjele index-e sa upisatim ocjenema...bajde
Fortylips Jaggeru... Ama koja velika zasluga za narod - ti bio clan SOKOJa prioje 25 godina!!!! Zamisli samo!!!! A znas li ti da sam ja bio clan Narodne biblioooooteeekee, ti sunce zarko. Dragi moj - sta si ti NAPRAVIO za ovu scenu u tih minulih 25 godinica?
bravo forty, fino si napisao..,,
Bravo Forty!
1.Najveca glupost je ta sto iza \'nacionalne\' nagrade stoji privatna firma, a ne drzava (iza Porina stoji drzavna Muzicka Unija HGU), a ovdje privatnici izmisljaju!! 2. Ista stvar je i sa agencijom za zstitu autorskih prava, u svim drzava iza toga stoji drzava, a u BiH nekakva \'cine qua non\' privatna advokatska kancelarija, bezze...i zato nam kroje muziku i Hrvatska i Srbija i zato smo mi izgubili bitku s njima iako smo jaci od njih...Hrvati slave nekakvo \'hladno pivo\' a oni ne mogu 80% BH bendova da budu predgrupa, bezze grupa, a tako je i sa nekim \'van gogh\'....ps: djeco, ja sam bio clan SOKOJ-a jos prije 25 godina...
@sunci pročitaj članak, pa onda komentariši...
Fakat kreteni. Cuj indexi. Postujem indexe ali sto mjenjati naziv kad je Davorin postao tradicionalna nagrada. Josipe, gdje ti je pamet?? Prihvati se ti OBN talenata, a Davorina i nagrade prepusti pametnijima.
LAKRDIJA kako od drzave tako i od svake manifestacije! ! ! ! !FUJ! KEROVI dobijaju nagradu koja nosi ime jedne legende! bar nek se nagrada zove PIMPEK pa neka ovi sto osvajaju drugim rijecima dobiju KURAC koji zasluzuju za svoj rad!
porin: Isti onaj smrdljivi mozak Dujmovica koji je skonto da na racun pokojnog Pimpeka uzima hrpu love i medijske paznje.
cuj zastiti ime davorin. svasta da i to cujem. drugo je ime indexi na odredjene stavri ali sada bi svako mogao da zastiti svoje ime. budalastina. drugo je zastiti ime pjesama tekstove i te stavri koje je davorin radio ali ime je kretenizam
Bravo Lana, ljubim :))))
e svasta
jao glupog imena. koji je to mozak smislio