Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DoDik na aparatima ;(
Crnčuge, pederčine, feministi, dolaze ubrzo na vlast, normalan čovjek se neće više ništa pitati i svaka pobuna će se smatrati rasizmom, šovinizmom itd. Stoka došla na vlast.
@Varg Vikernes Crnce je Bog stvorio, pedere je takode a feministi se bore za prava zena, mala grupica njih ima mrznju prema muskarcima a to su lezbofeministkinje.
Crnci su najveci rasisti na svjetu polako ali sigurno osvajaju i Evropu....vec sada ih je u Holandiji oko 30 posto slicno je i u Francuskoj,Belgiji, malo pomalo pocece praviti sranja i pobune zbog toboznje ugrozenosti...
Bijelci navodno rasisti - al opet cijeli svijet zeli zivjeti bas medju Bijelcima #paradoks
Može a vi prestanite sa putovanjima na pedofilska ostrva. Jedva čekam da Trump opet pobjedi
Koji arsini, borimo se protiv rasizma a svi muslimane zovu teroristima
Postoji li bijeli rasizam? To je ono kada crnci imaju mrznju prema bjelcima? Nemoguce je da samo crnci dozivljavaju rasizam. Prodjite nekim kvartom gdje su crnci pa da vidite kako vas lijepo gledaju ali o tome se ne prica.
Rasizam ne postoji to je samo alat na globalnom nivou za mentalni tor a na lokalnom nivou je nacionalizam kao kod nas npr. non stop mora biti dobar i loš crno i bijelo jer to pokreće svijet da smo svi isti koji bi smisao bio šta je Batman bez Jokera? Ništa.
Cek, sad ce ti Bosnjak objasnit da rasizam ne postoji i da su crnci sve zasluzili i da ako je ko ugrozen, to su bijelci... nije ni cudo sto nam se genocid desio.
haj skini se sa neta ko ti ga dade