Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i meni je tesko opisati mozgove sto ti dođose na koncert…
Uzela para boli te k.... za levatima🙄
🥴🤢🤮 i na tebe i na sve koji su dali pare da te u Svetoj Zetri slušaju.
Vrijeme je da stikle objesis o klin😉
Povraca mi se., fuj u kakvoj zatucanoj sredini punoj mrznje zivim. Bosnjacki narod odlazi u propast zbog ovakvih stavova. Brena nam je sigurno kriva za sva ratna stradanja. Budale jedne, garant je trebala u sred rata pricati o cetnickim zlocinima u sred Bg. Nismo centar svijeta, ljudi su imali svoje zivote kao i mi sada dok gori Ukrajina. Umirat cete ozjlojadjeni u svojoj mrznji i gadjenju dok svijet ide dalje. Postali ste mrzitelji najgore vrste.
Halal vjera, Fahreta!
Nije ti palo na pamet da odes u Potocare?
To nije mjesto za koncerta.
Moje budale sta vam radi baba
Teško je opisati uzbuđenje i radost kada od bošnje uzmete pare nakon 15 godina
Cirkus na kvadrat... umjesto da nam agresori nadoknade štetu, oni još dolaze da zarađuju pare u BiH...
Sta ti je sminka..baba izgleda kao zena u 40.tim..ala nasa Madona..xD
Trebalo te nategnut dok si se tako uzbudila grijehota sto ode nepoparena
Fuj! Naletosum!
Ove sarajlije koje su isle na koncert ove chetnikuse samo da vas podsjetim: "Tuci da ne mogu da spavaju, da razvučemo pamet njihovu!"
15 godina?! Draga Fahreta, nisi bila od kako je Vučko onomad postavljen za Predsjednika Vlade. I od tad nemamo mira, nismo uzbuđeni i radosni.