Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kralju, jo legede ocami
koji steneci pogled! Pa on misli, da se tako lahko moze iskupiti za onaj cin??!! Uostalom koga briga za njegovu ispriku, jer sve sto mi zelimo vidjeti jesu one iste sljive na njegovom licu koje je priredio jednoj zeni!! Kako je samo bolestan!
Fuck it, mora se nekako promovisati taj novi singl/album koji bi mu uskoro trebao izaci. A kako ce, jadan, pred narod bez javnog izvinjenja?! lol Dobro procitan tekst, kretencino! Da je na kraju dodao ono svoje \"I ain\'t a monster\", zvucalo bi malo uvjerljivije. Ovako ispade samo slabo odglumljeno. lol Ne mogu da vjerujem da ni jednom nije iskoristio svoju postapalicu \"ya know what i\'m sayin\'!
Oprosteno Chris,znam da je bilo tesko stati pred veliki auditorij,priznati nacinjene greske i izviniti se.Uz tebe sam brate.Bravo,cijenim to.
Chris, uz tebe smo svi !
\'I can only AXE and pray that you forgive me\'
idiot gleda u idiota :P
ne gleda u kameru vec ispod xD cita xD
e moj gade crni