Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako predje 25 vec je to stara cura koja je uvijek nadrkana neraspolozena i Leo zato pamet u glavu
Haj stisni pa neku nasu zensku odvedi ovako na rucak u fast food za dejt, pa pobjegla bi odmah, nego znas ona je navikla samo po restoranima da ide, a dosla iz donjeg pi.kovca
Ona voli slavu a on Piletinu
Ko im p.či mater i gdje jedu i šta jedu.
Mama joj bila trudna kad je išla u kino gledat Titanik...
Gledaj jet setera svjetski poznate zvijezde, milionera kako fino u nekom fast foodu jede opusteno, a fast food izgleda kao neka tezga na stocnoj pijaci u Zivinicama hahaha Dok u BiH neki levati ubise se od slikanja po elitnim restoranima da bi se pokazivali nekome hahaha
to ti je razlika izmedju fakat bogate osobe i kompleksasa koji nije otisao na more 10 godina, kuci jede pastetu da bi jednom sedmicno se mogao uslikati u nekom ekskluzivnom izdanju.
Meni su fenomen one trebice sto ne rade nista u zivotu ali uredno ujutro radni dan i ide slikica dorucak u Metropolisu ili Revoluciji, i tako svaki dan, ko to placa, da ne govorim da imaju 25+ godina i ne znaju vjerovatno ni caj napravit kuci nego se ide u "restoran"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)