Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluperde, klix ima posebnu odgovornost sto promovise ove stvari
U šumu đikane
Ova bosnjacka djeca su zaotala. Grle stbijansku djilkasu i bavatofu
Kolektivna demonizacija.
s duhovnog islamskog koncerta u zenicu na prijovicku
Koja sramota i koja propast bosnjacke omladine.
Zapjevala? Ako vi iz Klixa ovo zovete pjevanjem onda hitno kod hećima na ispiranje ušiju! Ovo je deranje i urlanje, te poveliko glupiranje!
ljudi moji šta je ovo...kako ode SDA svaki dan neki koncerat
stas ovo je sve otišlo u tri nikad gori nismo bili
Prava papansko seljacka drzava smo postali
krava
Nema večih debila od ovih što pune đepove ovim kojekakvim pjevačima..
Ovi komentari su 99% dijaspora sa rentanim autima sto dolaze vamo i ljiljane lijepe i fovore kako vole Bosnu. Znam ih licno brdo
Hebla vam Prija mater vise
sve je ovo rezirano ba......ne budte naivni.
Posljedni pad bosnjaka.
Mali šlager
Ahbabi se nasli da komentarisu, problem sto se cura zabavlja… zato smo i ovakvi kakvi jesmo, za sve te ocjenjuju
Ebla li te ta zabava. To su glupaci
svaka cast curo, ne citaj komentare ovih zaostalih primitivnih, zatucanih vehabija, ovako treba svi da se radujemo, ovako se raduju Srbi kad dodje Merlin u Beograd, kad ova Prija ode u Zagreb, kad dodju Brkovi u Banja Luku ili Novi Sad... zanemari ove glupane zatucane.
Jbo li ti Alaksandar Vučić i Vojislav Šešelj sve čettničko u familiji...
Stidim se što pripadam najglupljem narodu planete. Stid me je što sam tri i po godine provodio po rovovima i tranšeima punim vode. Stid me je pogledat u mezare momaka koji izgidoše za ovu stoku i okot. Stid me je što sam dva put bio ranjavan ,da opstala ova marva. Trebalo je pustiti da ova givna okončaju u masovnim grobnicama kao isušeni spermatozoidi.