Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, kao pjesnika, kojeg si u WC-u jednom pitao u jeku rata "kako ide naša stvar (genocid)"
I ti došo obojici podudlat kitu
Ogavni plagijator. Katastrofa od muzike i pjesama, pravi seoski stimung. Fuj.
Sva priča se vrti oko lažnog pjesnika, a osuđenog ratnog zločinca i dovođenja istog u ravan sa Sidranom... Eto veli, bili su u društvu nekad i pisali poeziju. Jedan meni drag leži u zatvoru, a drugi u crnoj zemlji... Marš smradu!
zacudo da ga se ne sjecas kao sav normalan ostali svijet ali i kao sto ga ce se sjecati istorija kao presudjenog ratnog zlocinca osudjenog za genocid ali eto valjda nismo svi isti
Onaj osjecaj da se budis u 3024 toj i citas kako bregovic vidi karadzica
Prevrtaner
A kako ide naša stvar?
Kako samo pisa po svima....Duboki naklon
Gorane , nabijem te
3Bo ti Karadžic mater prljavu.
Kralj pehlivana. Ljigavac.
ovaj stvarno vise nikome nije interesantan.
Da po tom je poznat, papcino jedna.
Mrzak tip totalno. Lazov
Za razliku od tebe i sličnih oportunističkih nacional-manipulatora, postojali su ljudi kao što je Marko Vešović, spremni da pozicioniraju Karadžića i Nogu tamo gdje im je mjesto: na smetljište historije. Tu ćeš im se uskoro pridružiti sa drugom Kustom.
A hebo ti on najmilije.
Jel spomenuo kafenisanje sa Sonjom Karadzic na Palama krajem 2019, ta slika ima na internetu.