Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar vic. Bio sam na svadbi Marije Šerifović
U Srbiji nije dozvoljen istopolni brak, mada može se na drugom mestu venčati ali kada kupi mladu kao što je kupila dete!
muskara fuj
ZAŠTO SVAKODNEVNO PROMOVISETE OVE NEMORALNE GADOVE ?!
vlaška posla
nas marijo ce ozenit dzejlu kolko sam cuo
Na žalost omaldina uči i oponaša slavne ličnosti. Ako tako gledaš zašto se onda i ženit i udavat ako nemaš povjerenje u tu osobu. Sada je neki trand ljudi bi da budu u braku a u isto vrijeme i slobodni,
Statistika kaže da 52% brakova završi u razvodu, a kad skontas da još 20% njih ostane u braku zbog djece, financija, kuće/stana, roditelja itd dođeš do toga da je preko 70% brakova neuspješno. Zbog čega se onda forsira to da se neko mora vjenčati? Još kod nas dignu kredit da svima pokažu kako im je dobro vjenčanje i onda nakon godinu dana se razvedu...ranije bi, ali ih stid bilo.
Maša naša znanstvenica ljubiteljka prirodnih negaziranih sokova.