Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocu haman nije nidočega
Kad ti u CV pise , zabavljala se kosarkasem ..wow koji zivotopis🤣
Mogu mislit kakav vonj se osjeti u tom stanu od ovoga džukca.
pedofil
Sergej, sigurno ti stari posjeduje skupe nekretnine čim si ga stavio u kabriolet da ga promaha dokrajči. Jadni čiča nabio kapuljaču, vidi šta mu spremaju!!! Živ stari, mrtav kapital!!!
A Melina je svim budućim djevojkama koje su mlađe od svojih partnera, sredila da im veza ili brak u startu propadnu!!! Daj Bože na dobro da izađe, ovo sve prolupalo!!!
Otac bi milju dao da izadje na prvoj trolejbuskoj….
Ja samo kontam koliko para valja uloziti u ovu zensku
Boli statoga racku ne zna ni gdje se nalazi.
Kakav uzas.
i ovaj ce proci kao Haris :)
hajde da ti je sa srecom,I da bolje prodes nego Haris.
Babu ga sve to interesuje , manje nego mene , 🤷‍♂️
Melina 2 ....
E, moj Trifunvicu, pazi da te ta ne prevari s nekim likom koji je 20 godina mladji od tebe, odnosno s nekim ko je bliži njenim godinama. Prije il kasnije, to se uvijek desi. Unaprijed mi te zao zbog para koje ces uzalud baciti na nju.
Lik trpa duplo mladju od sebe, a ti se nasao da ga zalis 🤣
Otac je odusevljen