Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta da ti kazem. Da mi te zao jeste ali da ti mogu pomoci ne mogu. Ne znam relacije ali YU Grupa ti vjerovatno moze pomoci sa jednim ili dva koncerta tj koncert humanitarnog karaktera.
Kada te starost bude pitala gdje ti je bila mladost onda se skontaṣ̌ !!!
Svakome treba pomoci i insanu i hajvanu ako se moze. U Bosni imaju uzrecice ;Mlad delija star prosjak; ili ;Ha neznao ha neimao.
Što nisi štedio, što nisi radio pravi poso, gdje ti je penzija ?
Blago tebi pa si radio dobar i pravi posao pa imas platu sada 😁
Malo manje trošiti pare na slotovima.
Hejj 50 godina rada i sad nista.. sta li ti je uzelo da li alkohol..kocka.. malo i droga.. prenjelo te malo u nocnom zivotu pa pare same otisle od tebe..
Kocka, kocka, kockica 🔢💱, 🤑
puno je meni šupljina u cijeloj toj priči
Treba pomoci covjeku, ljudski je. Samo mi et nije jasno da dobijes takvu priliku u zivotu da radis nesto sto volis i da zaradjujes vjerovatno vise od prosjecnog covjeka i eto nekako propadnes. Jbg.
Kako sadiš, tako i zanješ!
neka ti pomognu prekodrinski balvani. Bez milosti
Kapitalizam, vise nisi potreban nikome i to je to.
Nije srbijanski nego srpski bubnjar.
Žao mi je ali kažu starost pita gdje mladost bila. Kako si spao da budeš ovisan o samo tih 19000 eura i da si samo stekao stan od 20 kvadrata? Ja ipak mislim da si ti pogrešio u više slučajeva.
Dođi u Dojćland opet ! Plate ti stan i još odozgo 563€ đeparac !
Jbg brate, trebao si misliti ranije... A ovi matorci iz YU Grupe razvalju i dan danas, svaka čast...
I još da poručim ovoj današnjoj omladini, djeco ovo je muzika, a ne Jala, Buba, Prija, Ceca, Meca ili onaj što vas bije patikom po glavi...
Kralj ponoci, prosjak zore. Uz toliki broj ljudi koji, najmanje svojom krivicom, tesko prezivljavaju, ja treba da zalim lika koji je spickao dobre pare na provode, "zivio zivot", bio najpametniji i sad kuka po portalima kako mu je tesko. I kako ovo prikazu "bio sam svirac 50 godina", covjek bi reko da je bio humanitarac, pa eto ocekuje da mu se malo i vrati. . Nek se zaposli ko nocni cuvar ili pastir.