Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjeronauka je bolja. Tjera te da razmišljaš i razvija inteligenciju. Nakon indoktrinacije postaješ obrazovaniji, razgledaniji i otvoren prema drugima i drugačijima. Zato šah dole, a živjela vjeronauka.
Svaka čast, odlična ideja.
WOW..bas lijepa vijest!
Kod nas bi dobio prijetece pismo ko bi pokusao da uvede sah u skole - cafirska posla xD
bolje od vjeronauke
Jedan od nacina za najbrze razvijanje inteligencije kod djece! Svaka cast.
BRAVO! Djeca trebaju da se necim zanimaju! Da imaju mnogo obaveza! Djeca kroz kroz igru uce! SVAKA CAST!!!
Šta će im šah ? Kad su se zadnji put ta djeca potukla iza škole ? Kad su zadnji put zapalili cigaretu u školskom wc-u ? Ovako im tjeranjem na šah upropaštavate djetinjstvo i mladost ! Ša će jednom biti od njih ? Trezvenjaci zadojeni pobjedama u šahu. Dajte im gudre i bocu šljive da malci budu cooleri. Uostalom, Armenija. Koja fukara i kakva zabit ebote. nuff said.