Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neostavljam ti milijardu dolara.To je za tvoje DOBRO :-)
A sta, ona je kao to stvorila, a ne i sama naslijedila od tatice Langa Hancocka bez da je prstom makla?
de ba kravo debela pusti raju nek uziva kad im je bog dao:) ti nasla palamudit da trebaju radit a imaju milijarde
sta je bgt idol,sad zna kukati da joj djeca ne znaju nista,sto nije ranije mislila na to,pa ih naucila nesto,skola ovo ono,al ocito je mislila,ma hajd imace oni para,pa joj sad zao sto ce milioni otici u pm....pusti to,ucit zanat!!
Svaka joj cast...Zeno ti si moj IDOL!!!
meovu bi Mancinni ozenio...lool
udaj se za mene
nije pogrešno preneseno, isključila djecu, tužili je.
U naske nema tijeh problema. Unaske ovi ratni i poslijeratni profiteri što su se nakrali para ne brane svojoj dječurliji da žive na visokoj nogi. To su sve divni jedni judi, pomažu onima u nevolji, humanitarci, poštuju i gaje prave ljudske vrijednosti.
Mislim da vijest nije prenesena bas najbolje, i stice se pogresan dojam. Ona djecu nije iskljucila iz vlasnistva, samo zeli da prolongira svoju \'vlast\' nad nasljedstvom, sto mislim da je sasvim ok. Ako njima da u ruke, nema od toga vise nista. Ko bi rodjenu majku tuzio?! A mislim da im nista ne manjka... BTW, ona jeste nasljedila od oca, ali je isto tako sama zasluzna za rast tog bogatstva. Go Gina!
Eh, djeci je tesko nesto zabraniti ili od njih napraviti dobre ljude kad su u 20-tim ili 30-tim ili vise, kad si kako-tako formirane licnosti... Djeca se odgajaju mnogo ranije, ova se toga sjetila kad pare treba raspoređivati...
steta sto ni rudnik ni pare ne mozes ponijet sa sobom u grob pa se sad moris sta ce biti sa tim kad te ne bude... ccc
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
eto sve će ostaviti njihovom av mau...
Imam jma,neka meni ostavvi :)