Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo, kakva je ovo koji k vijest?! da je makar neko arheolosko nalaziste, stvarni lesevi, koji nam nes novo otkrivaju..ccc kao drugo, kako su mogli uopste odrediti, i to u dan precizni, datum kad su potonuli ovu intalaciju
Vječni odmor :) Rest in peace
Umjetnička postavka baaaaa
koga briga, e jest vam vijest!!!
Jao pismesnosti i gov... Kakva vam je to rijec "porinuta". Jeli se kaze "ponornica" ili "poronica"? Pa dajte vise "kvazi"-novinari procitajte koju staru knjigu i naucite rijeci. A ako niste sigurni mozete i dalje koristi rijeci "uronjeno". Sta joj fali?
da ste napisali u naslovu lszne kosture ne bih ni otvarao clanak,bezveze vijest
Mescini da je u Bostonu bila cajanka...