Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam sta da pisem,nekako me stid
Ne kontam koji ce vam kurac ovo???Nikakvu korist ne predstavlja osim sto citas gluposti od debila koji nemaju sta drugo radit osim sjedit za kompjuterom 24 sata..Nadjite posao debili...i bavite se sportom. Ovo samo Bosna ima....
karina. za siroke mase. spy ba.
svaka cast
daj sredite one odlazne linkove "Moji linkovi" primjer http://nekakavblog.blogger.ba/www.sarajevo-x.com
Pa, mi bosnje se nazalost ne odlikujemo nekim velikim opstim obrazovanjem i marljivoscu, na zalost. A na PC-ima uglavnom vise teenageeri koji pricaju suplju i psuju. Bilo bi lijepo da je drukcije. Stoga, ne ocekujem previse od ovog cuda. Voljela bih na kraju da se ispostavi da sam u zabludi.
kome ovo treba matere ti
sta je to?
e neka je vala i to doslo kod nas... jupieeeeeeee