Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da su prije deset dana nasli dva cudna natpisa na bosanskoj piramidi sunca. Najveci svjetski strucnjaci su dosli u Visoko da provjere o cemu se radi. Prije svega otkriveno da su natpisi stari oko 15.000 godina. Nakon duzeg vremena je prevedeno znacenje ova dva natpisa: \'ebo zemlju koja piramidu nema\' i \'Dzeko majstore\'
kako smo mi glup narod, umjesto da ovo iskoristimo i da napravimo atrakciju od ovoga te zgrnemo lovu, mi svi osudjujemo ovo, zaista mi nikad necemo da zelenu granu ;)
alo, sarajevo-x moze li se dublje potonuti ? gdje su komentari i zasto ih brisete? ako ne odgovaraju vasem ukusu, ukinite potpuno pravo na komentarisanje. dobro vam je napisao Enko27 !
jel vi znate sta je ledeno doba?
http://rastanj.me/zabava/steve-jobs-otvara-apple-fabriku-u-mojkovac/#comment-47
slozicu se s tim jedino ako je u pitanju bilo nezrelo komentarisanje clanka od pojedinih gostiju/citaca portala, pa da je operator bio prinudjen da ih izbrise. stvarno nema smisla citati uvrjedljive komentare i razno razne gluposti...bilo bi bolje ako ima neko nesto pametno da kaze da to i napise, a ne kao inace. sto se tice clanka ok...ali da li je ikome poznat nestanak kontinenta MU i te drevne civilizacije?
gdje su komentari?
vjerujte vi u Ajvatovicu, Gospu..i kakve vec, za mene BUDALASTINE, a ovo sto ti pred ocima- to odbaci. jer otkud kod nas piramide?? to sigurno neko hoce da korist izvuce.. ye.bem nas glupe
A imas li ti kakav dokaz da ovo nisu piramide? Blebeces tu kako neka baba. Ja npr. znam za Medjugorje da je 100% laz pa ne spominjem. A jel ti mozes dokazati da ovo nisu piramide? De dokaz, crno na bijelo.
st krenuli u kampanju prevara, samo nikako da napišete koliko vam onaj razbojnik semir plaća. reći BESTIDNO i BESKRUPULOZNO za ovaj vaš zajednički poduhvat je malo. svi učestvuju, kao i kad je bio torabi, i fena i ministarstva i predsjednici p.e.d.eracije - pljuvanje po znanju i nauci je omiljena disciplina u Bosni danas, pa vi nastavite. nažalost, jednog dana ćete ipak ući u evropu takvi kakvi jeste, samo nemojte misliti da vas neće brzo prepoznati. dabogda vam svaki dinar koji zaradite od ovih prevara i laži otišao na liječenje onoga koga najviše volite. sram vas bilo
Sada ce da bude love kada smo izmislili parimde bice turista a cujem da dolazi Dodik ko pocasni gost
Sto bi opet znacilo da su ove nase piramide starije od sadasnjih egipatskih.
Ovo moze promjeniti jedan dio istorije u knjigama. Ili dovesti na povrsinu istinu. Sto je veoma znacajno za arheologe. Mozda su ovo starija forma piramida. Koja su vremenom mijenjala izgled. T.j. egipcani rusili starije i gradili novije. Ali nisu uspjeli srusiti ove \"starije\" kod nas, posto su vjerovatno u medjuvremenu izgubili kontrolu nad ovom teritorijom.
Ovo je dokaz da je Egipatska (ili kako se tada zvala) imperija prosirala i na sam Balkan t.j. Bosnu u neka davna vremena.
alo bolesnik,daj molim te pogledaj sta si postovao.pa to nema veze s vezom . popij tablete i to onu crvenu juce si je zaboravio popiti ;)
http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_152189671506388&ap=1
Mladichu, Bosonce su najbolje opisali Rimljani.. kao najprimitivniju fukaresh.tinu,.. a pored plodnosti zemlje , poljoprivrede i stocartva, puteva.. i vode, nije im falilo nishta. medjutim, ocigledno se radi o veoma losem plemenu Ilira. Na zalost i meni je zao. ali je istina. Vama su zene je-Bac-ice - hodzi-ni.ce vodile kompletu strategiju ratne i diplomatske politike.. A pogledaj malo statistiku, koliko balijski rade kao prostitutke, i koliko su upropastile US vojnih generala za koje su se udane. tj. bile udane.. pogledaj malo Englesku.. Canadu,, Svedsku Norvesku.. za ostale zemlje EU da ne spominjem.. Promijeni ime i prezime, ali nemoj vjeru.. i spasi se te proklete kolotechine.. vidish da je tu zrachenje piramida ostavilo negativnost, umjesto pozitivno,..