Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi se sresti sa 2 milje mjesecno, i to redovne
I believe
bosanski golubovi letaci_izbjeglice; jedan se uhranio pa se izdigao i trenira zumbu; a nas zamisliio i bacio na razmislöjanje; ne sikiraj te se rekao komsija nermin da ce ih vratiti; ako bog da.
znam ja ove.to mi komsije sa cetvrtog sprata
dosli po svog vodju, Sulejmana Tihica
Ghhdu llööoöofsosaf jhjghjg nmosoe, ??? kljkljfjask klcjllöslaw >HDFKW ,KDJKH EIU NMEIJKLE , JKLck.flffklfam,zx qlk.wö wklw 98509848+12304m o dcf,lm,..... ldlA., ,MÖOFMMFÖV Möl b.fdsk,vb-x-bkxd, l ., klfjlzxvc n,mlööäåpdfsöäsd,,älödsklöälö kljgfllxklfäläpoö x.,
Pozdrav Zemljani ! Istina je da dolazimo, ali nismo baš ovakvi kakvim nas predstavljate. Imamo velika zelena jaja i jedno nam je niže od drugog - mislim da smo po tome slični. Vidimo se za 19 godina, 8 mjeseci, 14 dana, 4 sata, 27 minuta, 45 sekundi i 53 stotinjke ( dalje ne razumijete svakako da ne pišemo i dalje )
:) Masonska sranja :D ko će ba doći kod nas, od nas je i Bog okrenuo leđa :) urazumite se :)
sreli smo se davno, i u davnoj proslosti prije 5 hiljada godina i u blizoj proslosti, samo sto se suti :p reko djuro xD
kako cemo se susresti za vanzemaljcima za 20 godina, kad je smak svijeta 2012???? XD
Ha vidim ovo \"STEIN\" na kraju prezimena, odma\' mi je sve jasno!
ako tihic izgubi na sljedecim izborima doci ce njegovi po njega..nemora 20 mozda vec za 4 XD
Ljudi će se sresti sa vanzemaljcima za 20 godina ,a mi za 20 godina necemo moci da grah pojedemo kako treba
kralju..... ahhhaaaaaaaa...
bas za 20
Zaljevao sam pesticidima polje iznad Bukovice, kada se na ljevoj strani iznenada u vidokrugu primjetio neki objekat,nepoznat koji je bio bljestav,ustvari mjenjao je boju,ustvari bio je zut,zelenkaste boje povremeno.Iznenada sam primjetio da avion stoji na mjestu i da se elisa ne okrece,taj objekat je proleti pored mene.Pogledao sam dole na moje opsto cudenje pesticid su stajali u zraku.Nisam gubio pribranost ni jednog trenutka kada je taj objekat zelenkasti odnosno zuti,zeleni nestao iz vidokruga avion je sam krenuo naprijed i ja sam imao kontrolu, nemojte me vise stvarno.
jel potpiso dzeko za city ?