Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu mi ga popusit svi. hvala vam sto trenutno koristite windows! papci hvala, vas iskreni demagog,
M$ nikad nece uspjeti
Microsoft svoje update servere ne drzi na BSD -u a ni hotmail nije na BSD - u... Za vrijeme DDOS - ovanja windowsupdate.com domene Microsoft je "iznajmio" komercijalnu mrezu za blokiranje DDOS napada koja je vlasnistvo potpuno druge kompanije i ti serveri su bili pod Linuxom i niko nije rekao da su bili pod BSD - om...
Leotar sampion
J..o Vas Linux...umrite misevi...
ma ovo je smijesno... boje se, hehehehe
...a hotmail na BSDu eh taj microsoft..
hahahaha, ja budala... cuj jeftinije, pa zasto onda svoje update servere drze na linuxu ? :p
Mogu me povuci za virtualnu memoriju...oni bolji i jeftiniji cifuti nijedni!
Fu*k Micro$hit... Linux rulezzz
Microsoft vs. Linux USA vs. Iraq Bush vs. Saddam...... pa dokle vise, jebo im ja majku?!?!?!?!?! vazda se sami uvuku u govna, a onda pokrenu kampanju za odbranu svjetskih principa!!!!! ocito moraju svaki put uciti lekciju ispocetka. e pa onda - microsofte, javi se kad pobjedis Linux!!