Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i sada nemaju vise od 3-4
uzimam narandzu uzimam noz, presjecem narandzu kad ono nema kospica, govorim onom profesoru i tebi govorim, NEMA ti kospica u narandzi, so je najgore ba niko mi ne vjeruje :D
Ko bude jeo ovu narandu, nece ni on imati svjih kospica da kazem u istom primjeru. Nije dobro nikako...
ovo one MINEOLE iz Konzuma
ovo je gengetova narandza! hehehe...
aa neobrazovanih ljudi i ovi iz sa-x stavljaju neke glupe informacije,samo da se ima sta stavit.Ova metoda se odavno koristi,jednostavnom ubrizgavanjem hormona biljnih,ima poseban hormon koji jednostavno plod napravi bez kospica,ako se ubrizgava vjestacki.
@kloze Ali fakat nema košpi u narandži! Evo čak i naučnici nasjeli na mit o košpama. :D A jadnici nemaju pojma da su zasXrali, umjesto da nema nijedne, sad ima tri :D
Nije zdravo voće koje nije u stanju da se reprodukuje.
Ja nabrao srijemuša juče, pa napravio salatu. Svi ćemo jesti korijenje. GMO je propast civilizacije!
ja bas volim kospice , da hrska dok ih zubima gnjecim
pimp my fruit, ja hocu jabuku s okusom lubencije ali da ima puno vitamina C
vani se puca i ti mi o narandzama izvjestavas?
Isto je bilo i sa grapefruith-om,pa na kraju se ispostavilo da su one sa košpicama puno zdravije i sad opet počinju njih da uzgajaju i to sa što više košpica.. izmedju ostalog košpice povoljno utiču na smanjenje holesterola u krvi .
Genetski inzinjering je cudo. Jos malo klonirace i obamu ako bude dobar
I to je puno.