Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno da li postoje, bitno je da su cijene osnovnih prehrambenih artikala van svake pameti. Istina je da izrael vrsi genocid bez ikakvih posljedica i istina je da drustveni mediji unistavaju omladinu.
Od 91 mali zeleni nas unistavaju
Od 91 nas uništaju jugobalijanderi, čettnici i ustašhe koji su nas pobili 100 000, raselili milion i po sa teritorije od 70% BiH a sad nam prave u 30% države bratstvo i jedinstvo kako bi nas i sa tih 30% uništili u novim Ahmićima i Srebrenicama. Mamu li ti je.....m.
Dejton je vojna baza u Americi.Tamo su odvedeni naši političari kako bi završili pregovore o prekidu rata.Kada nakon dvije i po sedmice nije bilo nikakvog napretka u približavanju različitih stavova,onda su Ameri jednostavno otvorili vrata jednog hangara,pozvali ove naše idiote i rekli im:vidite ovo, eako se ne dogovorite da se smirite,poslat ćemo vam ove naše pa će te vidjeti šta će biti.Naime u Dejtonu se čuvaju ostaci NLOa koji je pao kod Ruzvela 1947 godine.
pola zemljana vjeruje u vanzemaljca... imaju i ime za njega: BOG. Nema prezime, nema ženu, a ni mater ni oca. Ne znaju ništa o njemu osim da je vanzemaljac, jer živi van zemlje. Prkosi zakonima fizike dok se voza u svom UFO-u serije M, naravno njemačke proizvodnje.
Postoje, piksi i diksi
Je li imaju u vidu davat vize za strance. Hoće li primat ko izbjeglice nas Bosance
Ja, i?
Ja znam da postoje ustašhe, čettnici i njihove prodane duše trojanski kvislinzi Abdićevski jugobalijanderi. Protiv njih uvijek moraš biti spreman jer takvi ti žele skinuti glavu i pokopati te u novim masovnim grobnicama a marsovaca se ne plašite....
https://www.youtube.com/@OnlyRealUFOs
ne skrivamo samo ih ne mozete naci
Postoje vanzemaljci...
Volimo hasis oci nam se cakle...
Evo sve im vjerujemo
Mali zeleni itekako postoje. Bakir im je ceribaša.
Satanisti ce sve uraditi da bi sakrila svoja zlodjela.Treci svjetski, lažni inizmišljeni napadi vanzemaljaca,virusi,lazne promjene klime.Požari koje oni postave,zemljotresi za koje su oni pokrenu tehnologijom koji kriju od nas već stoljećima itd.
ima malo gresaka u pisanju,nisam pregledao prije slanja😁
Nemas samo gresaka u pisanju nego i gresaka pri odabiru sadrzaja koji gledas. Vecina ovog sto si nabrojao su teorije zavjere. Promjene klime se desavaju i to ne prirodno izazvanim putem nego zbog uticaja covjecanstva, treci svjetski rat je poceo ali nije klasicni rat nego rat informacijama, pozari se desavaju sve cesce zbog nagle promjene klime a ovo za tehnologije koje se kriju stoljecima, mozda decenijama, ali prije recimo 200 godina si mogao samo sanjati o nekakvim tehnologijama...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U stvari sve što je na planeti Zemlji je vanzemaljsko !🤔