Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca iz \"mješanih brakova\" su jedini način da se izgradi ova država...
Svaka cas portalu za uspevanje pored publike koja je na veoma niskom stepenu ljudskog razvoja. Clanak me je podsetio na knjigu koja se zove TRAGEDIJA GENIJA A ovi opsesivno-kompulzivni clanovi neka se malo vise raspricaju o muzici, slikarsvu, matematici, biologiji, jeziku ako su toliko sposobni da se hejtuju.
kolko znam curt je bolovao od bi polarnog poremecaja i pio lithium ...al ajd..
Epilepticar je bio i usrani prorok muamed izmedzuostalog ,,, niste napisali nista o bolesti baliluka od koje je obolio dobar dio svjeta i koje se mjere moraju upotrjebit za iskorjenjivanje istog...
@Opa dabogda ti se curica udala za drugu vjeru, hoće to tako inače! možda unese i kakvu drugačiju krv u tu tvoju degeneričnu incestoidnu familiju!
Ovo je sve istina, kako nastaju genijalci(zbog autizma jer su izolovani i gledaju u sitnice sa velikim cudom), opsesivna kompulsivnost (pranje ruku, izbjegavanje nekih brojeva npr 666 ili 13 jer je to zao broj,idenje jednom cestom jer donosi srecu ili nestrecu), i epilepsije jer se zna da je Muhammeda.s. imao slicno stanje tome kad je primao objave. Ja volim Muhammeda a.s. ali moram da vidim sta je istina i sta je nauka. Vjerovatno je da kad ljudi imaju epilepsije ili zbog gladi vizije to nacin da se dopre u svijet spiritualnog. Ove bolesti su donijele genijalne umove iako se same bolesti smatraju bolestima uma.
Poserem ti se dobro u usta.
za pojedine od komentatora, u bolesnickom kartonu ima jos nenavedenih bolesti sa ovog spiska gore...teske su to bolesti, steta samo sto su im lijekovi na esencijalnoj listi, trosak je to ;-)
Samo mi nije jasno kako su ovdje ovi \"strucnjaci\" sto su napisali komentare skontali da je ovdje neki skup vehabija, to jel samo vehabije shvataju vjeru kao ozbiljnu stvar, a Quran kao true word of God?
Otkad na sa-x-u rade majmuni? Samo majmun može ozbiljno shvatiti ovaj tekst i objaviti kao članak...
Sku v e h a b i j a na sa-x - u! Koliko ih r e i s placa da sjede i piskaraju?
opa jos jedna podrska za tebe, a za ostale poruka...... da nije bilo vehabija Bosna bi bila podjeljena u dva dijela, i to dio Srbije i dio Hrvatske. A vi predajite nacionalizam nekom drugom. Molimo vas zadrzite suplje kod sebe.....
Evo ti pa citaj... Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Znaci, nije Gornja Maoca, nego se Sarajlije javljaju. A htijeli bi biti glavni grad. Cudno, a porede se s Livnom, Bijeljinom itd. Ne porede se sa Londonom, New York-om. Znaci priznaju da imaju mentalitet male sredine i da su se pretvorili, kako bi jedan davno rekao, u \"tamni vilajet\".
i znate sto ova zemlja ne moze naprijed radi ovih primitivaca koji samo psuuju po portalima i dokazuju svoj primitivizam . nemaju ni minimum kulture dijaloga !
Izvinjavamo se narodu sto mora citati ovakve budalastine, ali mi smo polupismeni, neobrazovani i nesposobni novinari, te u skladu s tim nismo u stanju objaviti kvalitetan clanak, nego postavljamo ovo smece. Izvinjavamo se jos jednom. S postovanjem.