Ne snalaze se na raskrsnicama
0
Žene su opasnije za volanom od muškaraca
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a tek sto oduzimaju prednost kada se ukljucuju iz sporednih ulica to je tek poezija.
dame misle da imaju prednost i dok voze
u velikom procentu si u pravu a znam kod mene da nisi U TO TE MOGU UVJERIT A ŠTO SE TIČE VOŽNJE NO KOMENTAR
Takvu zenu trazim! :))))
A još su mi jači ovi što su moljeni da parkiraju. Halo, tako udavače mame meso!!!
Zene su smotane, da se ne lazemo
I trebali su to analizirati naucnici, pa nije bilo potrebe za takvim necim...
Mi žene možda imamo problema sa parkiranjem, ali to je samo zato što nas vi muškarci \"uvjeravate\" da je 12 cm zapravo 20 cm :DD
A ne bi malo ovi istraživali koliko procentualno muškaraca baca čarape u prljav veš, zna hendlati kućanskim aparatima ili pogotovo kakvi su u multitaskingu.... Da ne govorim koliko se muškaraca naloži kad vidi ženu za volanom, pa počne dokazivanje, trzanje, gledanje na semaforu kao da nešto hoće da ti kaže... U 12 godina vožnje sam se 2x \"kucnula\" i oba puta su bili krivi muškarci, samo je moje umijeće izvadilo situaciju.
najludje mi je kad legne na kocnicu a ono covjek koci dvjesto metara ispred ma drama al ako zna vozit to je vec gust imaju nekog slifa al samo ako zna inace vecina zena veze nema samo zabusavaju
Kod nas to nije 100%! Pa kakve kabadahije svaki dan gledam na cesti, čovjek se priupita kako takvi položiše. Žene su oprezniji vozači, malo ih zeza parkiranje ( jer im nije ista percepcija kao kod muškarca, tj. nemaju osjećaj za prostor) ali zato sigurno manje saobraćajki naprave, ko god čita crnu hroniku, neka pogleda koliko muških gine svaki dan na cesti. Realnost!!
hahaha prolazniče ne provaljuj se, hahahah. a ti koji mole da im parkiras, nebitno jesu li muskarci ili zene, nikad nisu trebali ni dobiti vozacke dok to ne nauce. a sto se tice ovog clanka, mozda to i jeste slucaj negdje vani, ali kod nas nije. kod nas u bih su cesce prouzrokovali nesrecu muskarci, pijani ili zeljni qrcenja i brze voznje. ukratko osvrt na clanak: Sa-x jadni su clanci koje pisete. prestanite prenositi ovakav tip glupavih vijesti, informisite nas o necemu sto ce imati svrhu i obrazovati ove siroke narodne mase, a ne zatupiti ih i potstaknuti da u svemu vide razlike umjesto slicnosti!!!
koliko sam bio moljen da im parkiram auto...pa ko ti dade vozacku!!! crkle bi da nas MUSKARACA nema.
Dobro je pa ih nema puno među taksistima, e onda bi tek bio haos! :D
...
EKI TO?!
Otkrise toplu vodu