Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog položaja planeta doci ce do poskupljenja gradjevinskog materijala, karti za prevoz u javnom saobracaju i toaletnog papira
Parada ponosa
Ovo je posebno vazno za one sto vjeruju u horoskope, teorije zavjera i slicne gluposti.
cudo pa vjernicima nije vazno, oni su ogromni teoreticari zavjera
@anti Oni spadaju pod ovo "slicne gluposti. 🤫
Najgora će biti konjukcija Urana i Saturna 2030 ali će se destruktivni karakter ove konjukcije vidjeti već 2026-2028. Posljednji put za vrijeme ove konjukcije uništen je SSSR i Jugoslavija , došlo do pada berlinskog zida i korijenitih i nasilnih promjena u svijet. Konjukcija je bila i za vrijeme WW2 i pojave nacizma.
Neki tvrde da trenutna destruktivna dešavanja dolaze zbog konjukcije Plutona i nepoznatog nebeskog tijela na 29 stepeni Jarca tj 0 stepeni Vodolije(Rusija) međutim niko ne može sa sigurnošću potvrditi da je Planet 9 trenutno u konjukciji s Plutonom osim samih nikad viđenih destruktivnih zbivanja.
Dodik najavio odgodu iste parade. Kaze mi smo nebeski narod i ovo ne mozemo dopustiti sebi!
Ja bgm mislio gey paradu, ne bi me cudilo da su to smislili
'When the moon is in the Seventh House And Jupiter aligns with Mars...'
Hair