172. rođendan Paula Cezannea
0
Google promijenio logo u čast francuskom slikaru
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je ovim tanjirima napisano google, nije slučajno izabrana baš ova slika.
Nahališi se iz hale, za tu halatalizaciju!
koga boli k.... toliko ste se zakopali u zatrpavanje naroda glupostima da ni sami više ne kontate kad pretjerate....hahaha super
Ti si jedinica za glupost. Spasa ti nema. Primi moje saučešće! (Znam da je tvoj mozak-kliker suviše suh da shvati šta ti želim reći. \"Istorija\" je riječ latinskog porijekla. Pokušaj odgovoriti na pitanje, kako se \"istorija\" kaže na latinskom ili kako na engleskom?)
@ha hajde se ti \"ba\" malo obrazuj pa neces postavljat tako glupa pitanja
ne kontam zašto je kod nas istorija - historija? ako je čitav život bila istorija zašto je prerasla u historiju? treća halatalizacija, bijeg od srpstva ili želja za originalnošču??? halatalizacija je svojstvena provinciji, od srba ne bježim, a originalnost se ne postiže tako!
šta je ovo ba???
Nemoj tako, danas ima strasnih umjetnika samo sto mi, sitna riba, ne znamo za njih
E ovo je umjetnik ,a ne ko danas!!!