Domišljatost se uvijek isplati
0
Kinez napravio DIY iPad 3 od starih dijelova računara
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da smo mi bosanci najaci na rijecima nema niko jaci od nas
pametnih mozgova iznad,jao :\'(
@Komentar ... ma ti si glup k\'o noc... sva roba sa oznakom PRC je cisti bullshit, uzmimo na primjer kineski \"tinol\", ne postoji na svijetu lemilo s kojim ga mozes koristiti.... ili kineski bjeli luk, bez mirisa,bez okusa i ko zna sta je unutra... itd... itd... itd...
Postoji dokumentarni film pod nazivom \"Dijana\". U filmu se radio o beogradskim ciganima koji \"prave\" (bas kao i ovaj kineski indijanac) od starih auto dijelova \"nova\" kola... Ineteresantno je da beogradski cigani nisu toliko UOBRAZENI kao ovaj kineski indijanac jer svoja \"nova\" kola zovu starim imenom \"Dijana\"...(a ne novim imenom kao kineski indijanac) E jadni \"novinari\" sta je za vijest !!!!!! (jos jadniji su pozitivno iznenadjeni i uvredjeni komentatori i navijaci za kineski indijanac more bre) (naravno ovi kineski \"navijaci\" sasvim sigurno navijaju i za \"piramide\" i za Torabija i za setace po vodi i slicne zavrzlame, kojima se obicno maloumnici odusevljavaju)
svaka cast majstore kinaja :)
Sto ga tata sastavi... Milina ga gledati
ovih par \"genijalaca\" neću komentarisati kad im već ne mogu \"složiti\" šamarčinu da se malo razbude jer kako nemaju obaveza u životu, spavaju po 15 sati.....ali oni mogu sve, mama im rekla kad su bili mali
Ne kritikuju oni Kineza na mukama, vec nase \"novinare\" sa ovakvim opisima. \"iPad 3\"...kako mozete nazvati nesto iz 2003 godine, iPad3?? Levat nabacio XP Windows a vi mu dali ime iPad3? Treba bit iPad -3. Upakovan ko Lada Niva debljine..
Glupi bosnjo nezna napravit upaljac nego kupuje od kineza ali je sposoban kritikovat bilo ciji trud,kreativnost i aktivnost...
sto se tice rijeci i djela, ja sam spreman pruziti ruku onome od ovih prvih pametnjakovica koji makar uspije uraditi isto sto i ovaj kinez do otprilike negdje druge minute ovog videa, ne treba ici do kraja, tj. makar da ono sto je smislio, da to i nacrta i to posteno na papir svojom rukom, naravno upotreba trokuta i sublera se podrazumijeva kvrcc..., kurzschluss
HOW TO MAKE UR OWN IPAD 3 WHICH WILL BE DESTROYED In 2 DAYS ( MAX )
Ma ništa je ovo šta prof. Dr. Zikrija Avdagić,bosanski expert svjetskog kalibra u domenu vještačke inteligencije i inteligentnih mreža može napravit za 20 minuta.
A najgore je sto ovi sto su nekad eventualno uspjeli provaliti fejsbuk profil djevojke ili znaju napamet oznaku svoje graficke kartice, te u najboljem slucaju im je stariji buraz imao neki laptop iz 2000 i neke te daju sebi za pravo da pljuju neciji trud? Na zemlju se spustite, nula ste svi kakvih impresivnih ljudi ima na svijetu, recimo ovaj lik sto je napravio, jednostavno je dokazao da je moguce uz minimalne resurse napraviti nesto iole funkcionalno i dokazati sebi da posjeduje inzinjerska znanja koja ce mu koristiti u buducnosti i prilikom poziva na posao kojih ce, ne sumnjam, imati. I, da, koliko go IT bio sirok pojam, ovo samo djelimicno spada u njeg ;)
@riddler haj ne prdi zivota ti.
Najgore je sto ovi koji komentarisu ne poznaju uopce IT sektor niti princip rada tih uredjaja. Svaka cast ovo raditi kao hobi,skidam covjeku kapu. Ali nije ovo vijest koja se treba bombasticno predstavljati kao da je covjek izumio hladnu fuziju. Ko god se i malo razumije u trziste tableta, vidjet ce da je ovo spori windows xp tablet ,koji je krajnje neoptimiziran, virtuelna tastatura je klasicna od win xp-a ,da ostalo ne govorim.
I meni je debel i neoptimizovan, pa su mame od ovih ljubomornih retarda sto komentarisu uzivale u njemu :D
joj kojih pacenika ima u ovom gradu hahahahaha ta ce kinez ja mu kroz noge probacivo.