Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes i ja dobio signal...ili je to ono drugo 😁😁😁svi dokazi tu CNN,rasa tudej,bis,, bbb
Navuce nam kakvog belaja
Nije to nista godine 1969 uspjeli se objavit slike Neil Armstronga kako izlazi iz tog nekog svemirskog broda ono isti dan kad su "sletjeli"a oni su se vratili kroz 3 dana.
@drzavnineprijatelj - a sovjeti snimali sutradan kako se Gagarin popeo u Sojuz.Nijednu fotografiju nije napravio iz kosmosa.Navodno nije bilo mjesta, a snimali pse i majmune kada such slali u Kosmos.Takođe su izjavili da nemaju originalan snimak polijetanja i snimka iz kabine Gagarina.Izgovori su bili za djecu.Gledao sam ruski dokumentarac o ovome.
Snimili su armstronga na mjesecu da izgleda realističnije.
Kolko je to u parama?
Mozel jedan laser za mog Baketa