Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam mirc furku!
Moras biti stvarno glup da ostavis odredjene licne podatke i informacije na drustvenu mrezu, bilo kojeg tipa, posebno ostaviti adresu, telefon ili slicno, to zaista moras biti ne glup - nego deb.ilan.
Tako u raifeissen banci napišu sve normalno na našem jeziku, a dole sitnim slovima i na engleskom da će novac biti uplaćen peti radni dan po završetku transakcije. Pa vi potpisujte i ne gledajte. A oni vaše pare valjaju 5 dana.
pa zar jos neko ima da koristi facebook??
pa ima godina da ovo postoji koje ste vi smeće od medija
Ja ne koristim i nemam profil na mrezi FaceBook. Ja sam, Ilegalac.
s komenarom sto si napisao u 19.07 se mogu sloziti. zbog fejsbuka , svaka stranica koju otvorimo ostavlja ime i prezime i mnogo jos slika i zene i djece i sveg sto mastamo da je na fejsu \"sigurno\" oni koji nemaju fejsa, ne ostavljaju nista osim glupe ip adrese s kojom bez suda i policije i tako nitko ne moze saznati tko si i sto te sve zanima na netu. ne znam za ostale.... ali meni je moja privatnost i sloboda puno vaznija od tog da neki zukenberg na meni zaradi milione pretvarajuci me u svoj interesni pijun. dani
@perica hvala :) nisam vidjela da mail nije obavezan
drugi način ako ti je mrsko prepisivati \"šifru\" koju vjerojatno registrirani korisnici nemaju je da se registriraš sa \"lažnom\" email adresom za potrebe ovog i sličnih portala.
@tikica za komentiranje nije potrebno biti korisnik portala. Odjavi se i komentiraj bez upisa email adrese ako si već prijavljena pa ne možeš promijeniti.
kad smo vec kod privatnosti, moze li mi neko objasniti kako sakrijete svoju mail adresu kada ostavite komentar na clanak?
Osim toga, ne želim reći da to nije uredu. Kažem da će doći vrijeme kada će svi portali imati \"Prijavi se preko Facebook-a\" i time će se broj lažnjaka od korisnika smanjiti drastično. Prijavom preko Facebook-a koristite realne-prave podatke i nema onih anonimusa na internetu koji izražavaju svoju nacionalnu i inu mržnju bez ikakvih sankcija. Na ovom portalu je toliko komentara i anonimaca koji redovno pišu neboluze i prijetnje zbog kojih mogu završiti par godina ili desetina u zatvoru međutim samo kod nas to nije tako.
@dani - tko kaže? Želiš reći da ti nakon što klikneš na \"prijavi se\" (facebook gumbić) ne \"shareuješ\" osobne podatke sa Facebook-a sa ovim portalom? Ovo je samo jedan u nizu portala koji su implementirali Facebook gumbić i time preuzeli korištenje svih podataka osim lozinke. Pa posle toga diplomate se javljaju kako Facebook ima propust, yeah right :)
@perice nitko ovdje nit zna tvoje ime nit prezime nit kako izgledas. ni tko su ti prijatelji, ni koliko ti je godina, ni gdje zivis ni kud ides. za razliku od fejsbuka, gdje to svi znaju i vide i dostupno je svakom tko te zeli nac/ ili bili kog tvog. onaj se zukenberg bogati, a mi postajemo brojevi. osim mene- ja imam svoju slobodu-daleko od fb, a sa prijateljima IZLAZIM van, na pice, u grad, a za njih imam i telefon !
...ali naravno ovaj moj komentar iznad će biti izbrisana u rekordno kratkom vremenu jer su vama svi krivi i lopovi sem vas koji ovo u članku sve isto činite.
Čekaj, to znači da ja pravim grešku ako koristim onaj gumbić \"Prijavi se\" ovdje na Sarajevo-x? Vi ste također \"aplikacija\" na koju se spojim kako bi komunicirao sa vašim portalom. Prijavom na vaš portal vi imate mogućnost preuzimanja svih podataka o meni? Po čemu se vi razlikujete od drugih?
A sta je ovo facebook ?? nikad cuo !!!