Saradnja Nokije i Microsofta
0
Počeo razvoj Windows Phone mobitela
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Microsoft osjeca plamen pod gu.zicom jer vec su daleko zaostali u polju pametni mobitela i njihovih softvera. Apple RULZ!!!
Dvije davno propale firme sa dva davno prevazidjena proizvoda.
Ama za svaku IT osviještenu individuu vi ste zakasnili i to malo više. iOS je potukao sve što se potući da, naravo prije svega udario temelje ... Nažalost ostaje sigurno da će prozoraši (po tradiciji) pričekati i iskopirati sve što Apple izbaci ili pokaki :) Ehh luzeri ste.
nenc ne kenjc!
Windows Phone je vise \"information-centric\" OS, a iOS i Android su vise \"application-centric\" OS-ovi ili drugim rijecima iOS i Android su daleko srodniji PC-ju od WP-a. Ja vise preferiram \"application-centric\" pristup => iOS ili Android su uvijek bolji izbor za mene licno od WP-a (da ne ulazim u trenutne mnoge nedostatke WP-a)... al opet svako ima drugaciji ukus - De gustibus non est disputandum - ili u prevodu: o ukusima se ne raspravlja...