Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja imam nokia 5800 i koristim skype za voicecalls u wifi mrezi
Postoji klinac...jel ga iko koristio jes morgen zbog k..arri..ne od camere protokola tad nije bio wi-fi rasprostranjen,pa 3G jer sa GPRS-om tu nokiu mos sebi zabit u pakas... Cilj je napravit nesto u pravo vrijeme a opet bit prvi...tj.prepoznati momenat! To je uradio Facetime,pa evo i skype pa ce i Google i ostale male ribice dok im dodje u glavu da treba!
\"Softver Skype nudi besplatne usluge kao što su gasovni i videopozivi između korisnika koji ga posjeduju.Softver Skype nudi besplatne usluge kao što su gasovni i videopozivi između korisnika koji ga posjeduju.\" - Nigdje nisam nasao... moze li mi neko pomoci... da nije na plin?
Kakvi li su to gasovni pozivi?
Ja ovo fakat nisam skonto, da li su to postojali telefoni na kojima skype video poziv nije radio? To neki kinezi garant?
smiiiiiiiiiinka stroga
Ova revolucionarna mogućnost video poziva za iPhone postoji na Nokia telefonima već godinama.