Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd ne rise....ajd nemoj ti drugi put dat panduru cenera na kafu kad te zaustavi, nemoj kupovat na pijaci falsheve, i duga je lista.....................ko to danas placa softver....:D
koristite linux i necete imati problema
AVG je cisto nje sra !!! Kaspersky & Firewalls Rules ;)
Imam 64-bitnu verziju Windows 7 i AVG free, redovno radim update ali nisam imao nikakvih problema, a nadam se da neću ni imati :-)
Ispravka: ja ga prvo podignem, pa ga onda instaliram!
NOD32 smeće koje uspori komp do bola! AVG zvanično smeće. Avast je beton, uz kombinaciju dobrog firewalla. Najbolje je što ne uspori komp, i nije dosadan sa porukama koje nemaju značaja.
Ni meni se ne podize kad ga instaliram!
AVIRA NAJJACI
ma avast je najbolji
Bogme domaci masni sir i bijeli luk cuvaju od svega!
za @Molba Najbolje što možeš uraditi je KUPITI i platiti intelektualno vlasništvo, instalirati LICENCIRAN software i neč ešimati tih problema. Korištenje nelicenciranog Windowsa i drugih programskih produkta bez licence je KRAĐA !!!
ovo je fakat nepotrebna gnjavaza. win se mora po hitno rijesiti i virusa a pogotovo ANTI virusa. mada usput ne bi bilo loše da se riješi i .dll solucije, registrya pa i direct DX sa. postoje bezbolnije solucije i nema razloga neupotrijebiti ih. i onako su mu za vratom Linux, Mac, i sve više i više ljudi prelaze pogotovo na ovaj drugi, upravo zbog stvari o kojima clanak govori, a eto i Googlea u igru sa još ludjom idejom. ako neke kljucne detalje ne izmjene, ne piše im se ništa lijepo
Nod32 zakletva
@av Zato sam ja koristio microsoft security essentials, iz pocetka komp radi kao da ga nema, zvoni. Al vidi cuda, za 1 mjesec skonto da ga nisam ni imao av :)))
Udji u windovs u safe modu i samo stavi da ti se avg ne pokrece automatski kada se stratuje windovs, i posle ga izbrisi! :D Pomocu CCleaner to mozes lagano da rjesis... Meni se isto desavalo samo sam iskljucio autostart up AVG-a i nisam imao poslije problema!
ja licno nisam ima nikakvih problema sa novim avg free update-m, imam windows 7 i 64-bit operativni sistem.