Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve poslije njega je cista prevara kojom je potpuno uveden nadzor koristenja licnog racunara
Apsolutno. Najbolji Windows. Sve piratsko sto sam poslije instalirao na desetku je stekalo ili nije nikako radilo.
@BIMDDC200200 Onda se ne razumijes u kompjutere, kao ni vecina. Win 10 je najbolji proizvod do sada. Bavim se popravkom kompjutera, ne pamtim kada mi je neko donio Win 10 i problem. ako radis update, sve je ok. A win 7, poserem ti se na win 7. Ne znas za bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Windows 7 BETON, svi ostali su handrmolja iskreno
Bio je beton prije, to se slažem, čak i kad je 8 i 8.1 izašao, ali sad vjeruj nije. Sad je beton samo informatički nepismenim. Dječija igra da se hakne windows 7.
@SabanTaban E ONDA SI GLUP, ili nemas javci komojuter za Win 10. Samo neznalice kazu da je wqin 7 bolji. Bosanska glupost proizisla iz siromastva.
Koristim 10ku več 3godine i sve ok
XP i Win7 najbolji...Win7 i dan danas,dok nesto bolje ne izadjeTri puta instalirao 10ku,ne ide pa ne ide,smor.
Ja Win98😁
dosta tih računara su i cnc uređaji 🤙
Lijepi stari XP,nenadmasen,nenad.ebljiv...
Ja otkad sam se preselila da zivim u Hamburg, i sad mogu da priustim da dam i platim velike novce za racunar, samo kupujem APPLE proizvode i mogu vam reci da su perfektni, sto se tice spolja kvaliteta a i unutra. To je nesto nevjerovatno, masina znaci ubija kako radi sve. Odana sam applu do kraja zivota. Cim izadje novi macBook pro, ja im onako u sali kazem "take my money please"😂😂😂
Kolika ti je tarifa
Windows je proslost, linux je buducnost...
Sve je dobro osim sranja zvanog windows 10
Jeste odličan je i dalje za office,ali za igrice pogotovo sada nove koje izlaze traže samo Win10 i to sa obaveznim SSD diskom,jedna je več takva izašla AC Valhalla.Tako ko je gamer prinuđen će biti koristiti Win 10.
siromasniji koji ne mogu kupiti javi kompjuter moraju jagati na windows sedmici.... Koja haos lose radi jer nema vise updatea.
Pojma ti nemas
Ubjedljivo najbolji Windows.
Dobre stvari se ne napuštaju nego koriste.Pomodarstvo kupi i kupi samo kupi je pritisak na zdrav razum.I auto industrija je samu sebe uništila zarad trgovaca daj novo i skuplje.Tolike brzine a ovakve ceste,tolika tehnologija a ovakvo obrazovanje korisnika,
Sta 7? Ma XP!!!
microsoftov program besplatnog prelazka sa windows 7 na 10 nije zavrsen i moze se jos uraditi azuriranje.
xp je bio mozda i najbolji, 7 odlicna i danas dan a 10 je dobar, najljepsi ali prate ljudi sve zivo