Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ovo je divno da ima jos ovakvih ljudi.Bosnu u srcu S R B I J A u K ....
i ja bi isao da imam biciklo ,ali nemam,,,,e nemam ni skim otici ,,,,,jedino s ovima na slikama.
2 slika :D Isto warzone ! Gdje ja zivim ? Kad se nakon 17 godina od rata ne mogu pokrpit\' fasade ... k\'o da zivim u Zimbabveu ...
Ne mogu da idem na izletiste na biciklu, jer ga ne mogu priustiti. Je l\' se moze na izletiste u bageru?
POZZ imam problem sa slikama od 11 pa na dalje nece ni jedna, molio bih da se to rijesi hvala :D
cestitam 09.04.2011. u 13:07 svaka cast ovo je divno da ima jos ovakvih ljudi.Bosnu u srcu S R B I J A u K .... Hvala! 19 5 ccc samo za tvoju informaciju ovdje je bilo od britanije do srbije
jos kad bi sve slike radile posto samo 11 slika otvara...
Napisase obavezna kaciga, ja je nemam pa nisam ni dosao. A vidim bilo dosta likova bez kacige :XXXX
Raja, RESPECT!
zahamkr ti ga mami u guzno crijevo ;)
Svaka im čast.....Treba preći ovliko km... Bože, pravipisnih grešaka!!!!!!!! Pa zar vi ne trebate znati pravopis ako ste kao neki \"novinari\" ??
bravo majstori
A dje su Medo Brundo i Mukadis?
Nekada davno bilo je to sve moje i sa dvije koze gotovo svakodnevno bih se sa Brusa dovukao do razrušenog planinarskog doma na Dobrim vodama i onda još uzbrdo dokle ima gloga. Sjedio sam na vrhu i činilo mi se da sam car. Mjesecima nije bilo ljudi. U zimu je ipak jedan tada mladi profesor fiskulture, Novak se zvao, na ulasku u Madžarov klanac napravio je prvu skakaonicu u Bosni. Sa mjesta na kojem je bilo kraj nekadašnje, kasnije napravljene žičare, Sarajevo je najčešće bilo u magli. Vidio se samo vrh jedinog nebodera i dva tri minareta. Kakva su to lijepa dječija vremena bila.
ma kakvo omiljeno izletiste Sarajlija, pa 90% sadasnjih \"Sarajlija\" nema pojma kako doci uopste do Trebevica
A Pale nisu u Sarajevu, koliko se ja sjecam?