Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ove ring girl treba izbaciti. To sto ona izlazi gologuza sa brojem je jednako ponizavajuce. Nisam religiozan, ali je primitivno. Golotinje ima pun internet, pa nek gleda kome se gleda.
Pa to je tradicija i neka je...samo što se ova uvija koda je sa seta snimanja pornića izašla...
Haram sport haram i sve ostalo.
citas komentare i vidis mentalitet goveda...eto sto smo u svijetu na dnu...
A jes je udario, ma vala razvalio. Ima ženska facu, a i pokrete, ko da te moli da je zvekneš.
Hahahahah sto je Iranac sutnu hahaha. Katastrofa kako se zene objektificiraju i seksualiziraju. Skinula se gola, vrti se tu, uvrce kukovima fuj, ogavno. Je li u pitanju sport ili pornografski dogadjaj? Ovaj nije mogao izdrzati toliku dozu cringe. :D
Pa da budemo iskreni, zbog muskaraca koji su konstantno napaljeni te djevojke polugole i hodaju na sportskim dogadjajima..
A čemu ove djevojke služe u ringu osim.da se malo šlápnu po guzi?
hehe
To se nekad govorilo plesno je po stražnjici.
Potez je čudan ali nije ju ni dodirnuo lol
Nikad je otjerati
Uvija se ko guja na suncu