Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Admine, Bog te pomog’o jesi li ti normalan 🤗
Jedini ima sve Masterse i to sve ima najmanje 4 puta samo indian wels dva put ali je izgubio jedno sest finala tamo. Ima sve gren slemove, i sve najmanje 3 puta osim usranog roland garosa. Zavrsice karijeru kao broj1 na rang listi najvise sedmica od svih tenisera ukljucujuci velikane poput nadala i federera, i to u doba dok su obojica ta aktivna. Zavrsice karijeru sa pozitivnim skorom protiv obojice i to u preko 100 odigranih meceva.
jos da uzme 3 gren slema i nema sumlje da je najbolji svih vremena, i to u doba dok su tu federer i nadal. Zamisli da je kojim slucajem dosao deset godina kasnije, i da je sad nekih 25 godina, nebi imao rivala ebote i zavrsio bi karijeru sa 50+ gren slemova, ali nema veze, ovako kad zavrsi bice jos sladje.
svaka cast nole
prestici ce i federera po najvise provedenih nedelja kao broj 1 na atp listi
Pomogli mu negativni joni iz piramide Prodisao
Kako je poceo u Visoko dolazit razigro se bas, samo kazem
@appleUser1602853459 Kad ti sutra u Visoko svrati Nadal, pa onda počnu dolaziti Al Pacino i ostala krema.. Kakav SFF bolan, kakvo Medjugorje.