Vrijedna donacija ITF-a
0
Fantomima uručeni ključevi dva kombija
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zaradjuje vise od 10.000KM mjesecno, treba mu odbijat od plate nekoliko stotina, pa da se kupi autobus namjenjen za ove ljude!!! To bi bilo najpametnije, al drzava je k tako da me raduju i ova dva pisljiva kombija.Zasluzili su mnogo vise :D
da svabe imaju ovake prvake drzali bi ih ko malo vode na dlanu a kod nas se bore da nadju prostor da trenirju
e bogami si ljudina, jessi bogami.. eto tebi od mene dva, ne mogu na ove ostale, jer sam ti vec minuse udario, al da znas da bih i na njih.. eh et.. :D :D
eh eto ti J.E.B.O li te i plus i minus zajedno u paketu :)))))
i samo da znas da sebi dajem pluseve, a tebi minuse.. ako si merhametli bosnjak, de mi i ti udari plus.. B) hahaha
pa bukvo jedna brdskoplaninska, kroz taj citat, ustvari parafrazu, mrsko mi bilo traziti, ali imas tekst u Sveskama, sam zelio napomenuti koliko sam ogorcen (bas ono sentimentalno :D) situacijom u BiH.. ovo sa odbojkasima i njihovim zapostavljanjem je samo jedna od stvari. kontas stari?
pa đe sse kazaz spominje u clanku j.e..b.o li ti on majku ?
palis ko espaket zimi
jeko Kazaz burazeru ? to ti neki drugi clanak prenio u ove komentare ?
tranzicijska bosna je kao salveta iz koje je sendvic davno pojeden, mrtva koliko i tutankamon, a uzurbana aktivnost politicara pred izbore je isto sto i uzurbana aktivnost celjadi u kuci sa mrtvacom... i ovaj Kazaz ima pokoju dobru.. znatel da je on napiso sa svojim haverima onu pjesmu POLJEM SE SIRI MIRIS LJILJANA?? jes bgm, zapili se i to napisali.. trebo se poslije tog povuc iz javnog zivota..
hoce li dobiti i vozace??
Svaka cast barem ih se neko sjetio kad nasi jadi (politicari, bogatasi ala Dino Merlin i ostali \'heroji\' i \'face\' u BiH) neznaju!
Naš ponos i dika. Šteta što to mnogi ne razumiju
ovo su najbolji ljudi!
Lijepa vijest, ali ima jos puno ljudi sa potrebama...
Hocemo porez na luksuz a ne na osnovne zivotne namirnice !