Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je bit veliki ljubitelj automobila kad za minut uzmes nekoliko mjesecnih plata iz BiH... A svi ti bogati ljubitelji automobila mislim da rezervnu gumu ne bi znali zamjenit
Mješalica spremna? Paaaali!!!
A vidimo opet kako naši mladi auto-entuzijasti postupaju, gasaju gdje god stignu i krše pješake kao čunjeve na kuglanju. Respekt ide jedino starijim vlasnicima oldtimera. 👍
jumpman23 na instagramu nije MJ, MJ-a nema na socijalnim medijima. Tako da MJ nije komentarisao Dončiću. Jumpman23 je brend za kojeg je Dončić potpisao.
očigledno da nove tene najvaljuje! Imaš video, pogledaj barem klixni negdje da provjeriš informacije.
Budi hrabar kao na terenu reci zbogom fosilnim gorivima.
Sve će ovo ostati na zemlji dok tebe budu crvi papali Luka Janeze
Seljačić, ali talentiran i majstor
Uspio nas Lukica skoro ko Adna Helic :)
Ako mu do sada niste nasli pogresne poteze nemojte dalje ni cekati. Peavi ste komedijasi vi iz NESa
uz glad u Jemenu i Gazi ovakve priloge a i njega samog mogu so poslati u 3pm u hd rezoluciji
Dobra ova barbika u onom filmu. Volio bih da joj budem Ken kad nazuje pink štiklice. Sažvako bih je ko pas dingo onu krezzavu balavicu u Australiji. Džukele inače treba istrijebiti ili ih uzgajati u kavezima ko Ljeljine navijače u Kukuruzištu, a sve za potrebe delikatesne kuhinje i dobrih gulaša i čorbi, kao u Kini i Koreji.
Radončić se kaže
jarane ovo je 3d. zajebali su ga