I pored loših rezultata
0
Mensur Bajramović ne razmišlja o ostavci
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MESUR JE CAR!!!!!!!COVJEK JE VODIO KK BOSNU ODLICNO;STA JOS HOCETE
menso legendo ne daj se,TRECA CETVRTINA JE TVOJA !!!
zato je kod ovog papana najjači adut onaj konjina koji se preziva kao i on
ma on pojma nema. Ne mogu da vjerujem, pa covjek dosad u karijeri nije nista napravio. Gdje god je bio propalo je. Cuo sam da bas zbog toga sto nema pojma nasi najbolji nece da igraju. Kaze covjek je pravi g...son.
Mensur je car,nije do njega. Mensur je dokazao svoj kvalitet da je najbolji BiH trener kosarke kao i Demirovic u rukometu. U troglavim savezima BiH nelaze se 2/3 clanova koji nedaju napredak ni BiH pa ni sportu u BiH. Pogledajte KK Bosnu gdje su se poslije njega izmjenjali ti kao bolji treneri od Markovica pa nadalje. Shvatite bosanci da u ovoj zemlji 2/3 politicara svim silama u svim sverama zivota zele unistiti jednu i jedinu BiH. Dusmani BiH su u pitanju.Sigurno da Ciro ,Bajramovic,Demirovic itd nisu dusmani BiH oni su izvrsni dokazani strucnjaci.
Mensur SMEĆE !
Poceli su se i sportisti ponasati kao i politicari...kad jednom uzjasu ne znaju sjahat....
Ja neznam sta on trazi,pa on nema veze svezom da bude trener,on moze trenirati neki lokalni klub.Jel taj savez nesposoban bas da dovede neko ime za trenera!!!Daj Mensure odstupi bOgati,nemas pojma.
Mensur Bajramović + Marko Trbić = Glup + Gluplji
Što se tiče njegove trenerske karijere, slažem se da dobar sportaš ne znači i dobar trener. Loše, fakat vodi ekipu, ali što se tiče njegove igre, tu se ne bi složio. Bio je konstantno dobar igrač, ne odličan ali dobar. Iskreno, po meni naš poslije ratni najbolji košarkaš nije Nenad Marković, koga su svi kovali u zvijezde, nego Gordan Firić.
Da nevolja jos bude veca nikad nije ni bio neki igrac.
promasen slucaj! pa sto bi razmisljao, kad mu je to jedini preostao nacin zarade. \"covijek - trener\" sto godina bez kluba :( ,ni u celiku ga vise ne zele (s tim da napomenem da nije nista ni uradio dok je bio u celiku kao trener). o njegovom obrazu i moralu ne treba ni komentirati. pravo govece!
On fakat nema pojma o košarci i treba što prije da odstupi.
grobar bh reprezentacije..pola tima nije igralo u proslim kvalifikacijama radi njega..Domercant, Hukic, Ikonic, Teletovic, Radivojevic..
nisam neki kosarkaski strucnjak, ali mislim da je bajramovic zalutao u ovaj sport, ali ako ne dobije otkaz, onda on tu nije nista kriv, jer suti koji mu ne budu dali otkaz jos vise zalutali!!!