Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta se ocekivala pobjeda, ne budimo previse nezadovoljni. Ovako se ne bi obrukale ni kolege iz Hrvatske, koje su mnogo slabije od nas.
Italijanski savez ne bi sebi tako nešto dozvolio. Njihove djevojke pored savršenih uslova, opreme, dnevnica dobiju i renta car za vrijeme priprema. Naše cure ne mogu naplatiti ni putne troškove, da o ostalom i ne pričam. Naša trenutna reprezentacija (čast pojedinima) je amaterska a sve ostale ekipe u grupi profesionalne u pravom smislu riječi. Rezultat na semaforu je realnost s kojom moramo živjeti ili podići organizaciju na jedan niši nivo kako bi mogli s ponosom pozvati naše profesionalke. Tad sigurno nijedna neće odbiti poziv. Ovako ...
žalosno..nevode računa o reprezentaciji..nema morala,bezvoljan savez,kao da treba popuniti normu obaveze papira..tragično.vesna bajkuša je ime košarke,i treba joj pomoći,sramota da je ostave samu,i gdje taj patriotizam..neka se ne odazove talijanka..hehe.belaj bi bio .ovde sve je moguće,pa i dresovi da se zagube..al..bože daj zdravlja pameti..sretno BH košarko..
Djevojke su dale sve od sebe a trebamo se svi zapitati zasto je 19 kvalitetnih djevojaka otkazala nastup, koje su tu istu Rumuniju pobijedile u augustu sa 20 razlike! Velika Britanija nije pobjedila Dansku nego Finsku u gostima. Jučer je u tekstu pisalo da igramo protiv Bugarske ... Toliko o interesu za žensku BH košarku!
Sta ima veze, zato su nase djevojke najljepse na svijetu!
oj bruke majko moja, mogle su izgubiti bar dostojno.