Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slaba liga, a dva polufinalista lige prvaka i jedan u Europa ligi...
Englezi ih nazivaju traktoristima a njih nigdje!!!
Trecu utakmicu zaredom zabijaju u nadoknadi i produzavaju niz bez poraza. Jednostavno ne mogu izgubiti.
Kako ce ih neko pobijediti kad sudija produzi dok Leverkusen ne postigne gol,5 minuta produzena utakmica a u 7moj minuti nadoknade padne gol
Utakmice njihove melem za oci.Svaka utakmica uzivancija
Pa u kojoj ce ako nece u 90 +🤣🤣🤣🤣
Xabi trenercina i po
Ako izdrže do kraja, 3 kola Bundeslige bez poraza, pobjede Kaiserslautern u finalu DFB kupa i dođu do finala i osvoje Evropa Ligu, biti će prvi i jedini fudbalski klub u historiji koji je sezonu okončao bez poraza u svim takmičenjima.
Treba NE izgubiti utakmicu u bilo kojoj ligi. Kapa do poda svakom ko uspije (nije mala stvar), a jos je Bayer pokupio sve simpatije svijeta ove sezone. Divna igra. Jos jednom cestitke od srca!
Ova nepravda se mora pod hinto ispraviti i titula prvaka Njemacke za iducu godinu vratit Bajernu prije pocetka nove sezone. Isto se mora uraditi u Spaniji i titula unaprijed dati Barseloni
Xabi Time!!!
Taman kad pomisliš evo sad će izgubiti konačno, oni zabiju.
testirajte citav bayer na doping, ovo nije normalno
Ne mogu izgubiti,.. vile ih nose..