Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sada malo o Spahiću, dosta Džeke :)
zamisli jarane pjanic u chelzi spahic arsenal...naravno dzeko je u city begovic soke i eto skoro pola rep. dolazi iz engleske lige
uh jes vas hare napumpo lovom, džeko, onaj prco, sad ti... pravi svoj DREAM TEAM iz NAŠIH porkadenih donacija iz rata zatrebalo mu...
dobar igrač. podsjeća me na hibića, al je možda malčice prestar za tako veliki transfer. sretno !!!!!!!
Kako je dzeko presao u manchester city bosanci su u engleskoj postali trazena roba.
NIŠTA OD TOGA,IAKO BIH VOLIO.PRESTAR JE I PRESPOR ZA ARSENALA.
Meni se vise svidja Spahic nego Dzeko!
mislim da nema od toga nista, jer koliko sam primjetio wenger kupuje mlade igrace i ulaze u njih...s obzirom da Spaha ima 30 godina....nekako mi to izgleda nemoguce...al et daj boze :)
Opet si otišao sa radnog mjesta,mrš u svinjac seljačino masna.
HHyOoOy Spaha je lik! Da ga nema trebalo bi ga izmisliti! Dobrica prava! Smiješan :))))
klasicna suplja! Spaha nije reko ni rijec od ovoga sto pisete
Spahic je \'\' FENOMEN \'\' ljudina legenda , pravi borac na terenu , on bi trebo da zasluzi da ide u ARESENAL engleska liga je se ubila za njega !
sto dalje od arsenala! bolja su ova dvojica nego ti!
oj pa vec ima 30 god. nema sanse da ga kupe
spahicu seljoberu, sirovino dabogda nogu slomio
http://www.arsenal.com/news/transfer-links/transfer-linked-centre-back-emir-spahic
što više igrača u engleskoj to lošije za reprezentaciju..svaki put bi dvojica bili ozlijeđeni a ostali bi bili zasićeni i umorni...premiershim je klaonica!!