Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je puno dao nasem nogometu, nadam se da nece novom funkcijom pokvarit dojam
I ja se nadam ali sam 99% ubijeđen da hoće. Prvi put ikada da vodi neki tim i to odmah selektor reprezentacije.
I ja slicno razmisljam. Vjerovatno je i on svjestan ali je srce reklo-Bosna!
Kad su svi probali moze i on. Vjerujem da ce vise motivacijski doprijeti reprezentaciji nego strucno.
Sergej Barbarez!!!
Za razliku od drugih Sergej je zaslužio sansu!
On je mene kupio za sva vremena kad smo igrali sa Srbijom 2005. Prisao je grckom sudiji i htio da se prekine mec zbog divljackog gadjanja nasih navijaca. Od tog momenta Sergej legenda do kraja zivota !!!!
Od Engleske cemo izgubiti 1:0 ali imam osjecaj da cemo igrat dobro, bar cemo trcati a to je odmah u startu dobro, treba obratiti opet paznju na Šunjica u Zrinjskom gromada od covjeka, sad i iskusan dobar bi bio sa Ahmethodzicem
povedi nas legendo, patrioto i kapitenu 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
dok je svaki selektor "provjerio" formu a u zadnjih godinu ih je bilo 4, a vjerovatno savez finansira "provjeru", mogao se jedan stadion napravit
Bas tako. Realno gdje je on bio selektor? Nama treba dokazani stručnjak a ne priučeni majstori. Svaka čast kao igraču to ne znači da je dobar selektor. Mada ko god da dodje za selektora ne moze nista napraviti jer nemamo igrački kvalitet. BiH ne proizvodi talente vec obucava trenerovu djecu o gradskom trosku. Svaki trener ima svog malog u ekipi.
Barba sretno. Bez obzira na rezultat, tražimo srce i ponos što nose dres reprezentacije. Onavezno se pojedinim baletanima i rostiljđijama zahvali.
barbarez od kako je zavrsio karijeru partijao sa solomunom i igrao poker. nikakvo trenersko iskustvo nije imao.
Malo tekma, malo Reeperbahn, onda gotiva na Innenalster. Ih, dobar ovaj poso.
VICO KERU ODLAZI