Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ za majmuna: matere ti se na_j_ebem. kad nesto osvojite onda se javite!! muzejski klub, zive od stare slave.. _ebo ti gerard seku! sto nije peder igrao? da pomogne klubu.. niti ga pratim, niti je zasluzio da se prati.. moze ronaldu cipele cistiti samo.
konju defektni, Gerrard nije ni igrao u Londonu i kako će dati gol!!!! Gerrard onakve golove kakv je dao ronaldo daje svakodnevno, pa de se malo raspitaj pa onda piši i prati malo gerrarda!!!!
i sad ce opet da kakaju da je gerrard najbolji igrac na svijetu, :))).. sto nije odlucio tekmu sa svojim golovima, kako to radi c. ronaldo, :).
Odlicna tekma... jedna od boljih u zadnjih nekoliko godina. Svaka cast i jednom i drugom timu... Mogu samo misliti kako je bilo njihovim navijacima na stadionu... Nekoliko predinfarktnih stanja.
i ja se ponosim ,nismo se predali,borili smo se,to je ono sto odlikuje liverpool
niije uvjek sve u pobjedi
na šta si jado ponosan? pobjede se broje i prolazi dalje!
We\'ll never walk alone!
jesmo ih karali :P - boli te q! svakom loncu poklopac...
Upravo tako :D
@ tulumbas koja je tvoja zasluga tacno u svemu ovome?
kako smo vas iskarirali hehehehehhe