Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih volio da je Barbarez mlađi, da se pozove Salihamidžić, Papc ali tu se je izgleda svasta desavalo. Srijeda Bosna - Turska 3-1
Kako vas nije stid i sramota kritikujete naseg dijamanta vi Bosanci vi ste k..rine,on je najzasluzniji do sad što smo postigli,fuj bando
Maj mune jedan jel ti neznaš ko je lojav,pa zavrni malo tu kožicu sa kitice ako je uopšte možeš uhvatit pa izvuci taj loj što to se nakupio,nismo se ni mogli toliko pokazivat u bivšoj državi kad su se Srbi i Hrvati uvijek nametali a reci ko su dijamanti u to vrijeme bili,si čuo možda ti za Papeta aaaaa,koji je uzor mnogim igračima u francuskoj ili za Švabu možda aaaa,a ti izvoli pa nam reci preciznije njihova imena,a vidi se sad kako dolaze nove generacije ko je Bosna i Hercegovina... I kakav ti je to seljački nadimak,kod nas samo sa sela imaju takve nadimke?
a ko prenosi utakmicu spanija belgija???...sko je uopste prenose???...BOSNA SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!
super super odlično, još s pola snage. samo strašno je falio Marjan u prenosu, lik na glupavom hajatu je upropastio utakmicu.
bruka ljudi moji, prije par min. sletio avion na aerodrom a gledam nikakvog doceka za igrace, mozda je dosla bliza familija i rodjaci na docek i to je to. nije ni cudo sto igramo u zenici majke mi !!!
VIdim svi pisu ovo ono, niko da pomene da je Nemanja bio fenomenalan, i da je Ćiro napravio pravi potez sto je njega postavio za golmana. Svaka cast Nemanja Care, a Džeki senema sta reci, jest profulo penal, al je asistirao za 2:0, plus sto nebi bili tu gdje jesmo da nije bilo njega. Bosna :Turska 2:0 !!!!
Ali kad vidim kako se komsije Hrvati pate, lose igraju, drhte u 87. minuti......pa mi se realno imamo 80 posto nadati barazhu......a tamo moze sve osim Francuske i Rusije.
Barazh, barazh mi nikad necemo proci, barazh baraz, taj dan nikad nece doci, jer Us je pakas, i sad nam Cirom zamazuje oci.................. Realno protiv Turcije bod....a barazh......nismo mi mustra za velike tekme, jednostavno nemamo petlju......daj Boze da ovaj put budemo bolje srece, ali....
9.9.2009 Bosna i Hercegovina-Turska Srbija-Francuska Engleska-Hrvatska Balkan ima da gori u srijedu.svima sretno,a najvise Bosni i Hercegovini
SPAHA CARE,,,,,ISTI HADZIBEGIC IZ SFRJ,, DZEKO SERONJO POTRCI MALO SA TIM 20 MIL EURA NOGICAMA
ljubim te u celo...bolje mu i ja nisam mogao odgovorit ;).
CESTITAM, BRAVO..
Svi srbi potajno navijaju za tursku. Nije zbog BiH, nego krv nije voda.